13 riktigt bra julklappstips till alla i familjen – använd en rabattkod för att få lägre pris när du handlar!

En liten lista med förslag från några av de mest populära tekniska prylarna från året som gått. Visst kan det vara svårt att välja en julklapp bland allt nytt men vi hoppas du hittar en fin gåva till någon eller varför inte en tidig julklapp till dig själv.

Köp och ge bort Tile Mate som hjälper dig hitta din nyckelring

Hitta dina nycklar utan att svära! Använd din smartphone för att få din Tile Mate att ringa när den är i närheten men utom synhåll. Eller kanske är det din telefon som saknas? Dubbelklicka på Tile knappen på din Tile Mate och ring telefonen även när den är på ljudlöst läge.

Google home mini röstkontollerad högtalare – din nya vän i hemmet

Google Home Mini är en snyggare konkurrent till Amazon Echo Dot. Den har tech gigantens AI styrda Google Assistant, som svarar på röstmeddelanden genom att ansluta sig till ett ultra avancerat neuralt nätverk. Den kan spela musik, svara på frågor, ställa in tidtagare och kontrollera anslutna apparater för att enbart nämna några funktioner. Är det inte vad alla vill ha? Något som gör allt lite enklare? Se i sökrutan på kupongernas startsida om du hittar ett fördelaktigt erbjudande från e-handelsjätten cdon. Sök ”cdon rabattkod 10 ” eller liknande för att hitta din rabatt. 

Använd rabattkod när du köper Google Home Mini

Anker powercore 1000 batteriladdare som räcker länge

Oavsett om du åker på en långsemester eller camping i vildmarken kommer den här laddaren att räcka för dig. Det är mindre än ett kort och lika lätt som en golfboll, men kan ladda två och en halv iPhone 8 Plus eller 2,6 Galaxy S9 eller iPhone X.

Amazon echo plus

Amazons Echo Plus är en livs assistent till alla som behöver en hjälpande hand (eller högtalare) för att hålla reda på nyheter, sysslor, musik, korrespondenser och mer. Möjligheten av att välja tyg gör det också till ett snyggt vardagsrums tillbehör.

Apple watch series 4

Denna Apple enhet har alla vanliga smartwatch funktioner, idrotts spårning, push meddelanden, Siri, GPS, etc.-men med LTE-alternativet. Att arbeta med e post och samtal kommer att kännas mycket mer hanterbara när de styrs från handleden.

Nintendo switch ger dig en ny spelupplevelse

Nintendo switch kan omvandlas från en mobil spelsenhet till ett spelsystem hemma genom att fästa den i en station.Med innovativa Joy-Con controllers, ett roligt urval av spel som innehåller ett hett ny Zelda spel och ett coolt utbud av tillbehör, har Switch varit en het produkt sedan starten och med goda skäl. Det är en underbar gåva för spelare i alla åldrar.

Sennheiser headphone trådlösa hörlurar som imponerar

Med den aktivaste brus avstängningen och inga sladdar så kan ingenting avleda bäraren från en favorit podcast eller spellista.

Fitbit v.s smartwatch

Fitbits nyaste smartwatch kan övervaka alla typer av fysisk aktivitet du kan tänka dig, ge personlig coaching med skärm videoklipp och realtidsstatistik för att du ska kunna genomföra de mest krävande träningspassen. Den håller utan att behöva laddar på mer än 4 dagar dessutom.

Logitech G pro wireless gaming mouse

Spelare som du har i ditt liv kommer att älska Logitechs toppmoderna G Pro trådlösa spelmus. En seriös medtävlare för att vara den bästa i sitt slag, den har lika bra prestanda i trådlöst läge som inkopplad , ambidextrous design med anpassningsbara knappar och belysning och utmärkt batterilivslängd. Bäst av allt så kan spelare ladda musen trådlöst vilket innebär att de aldrig behöver hantera några sladdar.

iPhone Xs och Xs max

IPhone Xs och iPhone Xs Max har underbara OLED Retina skärmar utan ramar och den mest kraftfulla chip seten i branschen. Liksom deras föregångare har de också en sofistikerad ansiktsigenkänning, kallad Face ID. Som förväntat har telefonerna också en utmärkt dubbelkamera, bra stereohögtalare och trådlös laddning. Deras vattentäta hölje känns också som lyxiga föremål, tack vare en ram i rostfritt stål. Detta är något som alla skulle älska att få

Sandisk bärbar SSD extreme

Extreme Portable SSD från SanDisk har en slank, men robust konstruktion och en ultra snabbt USB 3.1 Typ-C kontakt. Den är tillgänglig med upp till 2 TB lagringsutrymme och är stötsäker och har en kraftfull kryptering, såväl som lösenordsskydd. Förutom att ansluta till antingen en dator eller en Mac, kan enheten även ansluta till USB typ C kompatibla smartphones.

Steelseries arctris 3

De uppdaterade Arctis 3 högtalarna från SteelSeries är den perfekta presenten till spelare. De levererar utmärkt ljud och överlägsen komfort, och de har en ultrakänslig mikrofon som är utmärkt för både struntprat till skype-samtal. Headsetet är kompatibelt med alla större spelplattformar, inklusive Xbox, PlayStation, Nintendo Switch och PC.

Neato robotics dammsugare

Neato D7 är en underbar gåva till både vänner och släktingar. Det är en av de bästa robotdammsugare som finns idag, tack vare den senaste laserkartstekniken. Vanligtvis används i självkörande bilar, det gör det möjligt för roboten att skanna och systematiskt städa utrymmen, samt enkelt undvika hinder (även i mörkret). D7 Connected kan lagra flera planlösningar och låta dig ställa in lediga linjer från din smartphone utan att behöva instruera om fysiska hinder av något slag. Den har också Amazon Alexa och Google support via dual band WiFi anslutning.

Kupongerna önskar dig lycka till när du handlar med rabatterbjudanden på nätet.

/Teamet på Kupongerna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *