T.ex. HM, Lagerhaus, Klockia, Apotea

Om ossI

Rabattkod med Kupongerna.se

Spara pengar på alla dina köp, detta är möjligt genom rabattkoder. De flesta butikerna på internet delar ut rabattkoder till sina kunder och icke kunder, vi har valt att samla dessa på ett ställe. Här förklarar vi i detalj hur rabattkoder och andra erbjudande hos kupongerna.se fungerar. Lär dig hur rabattkoder fungerar och hur du kan spara tusentals kronor på ditt nätshoppande online årligen.

Rabattkoder skriver du in under betalningen i den butiken du handlar i. Här kommer en guide som förklarar hela processen:

Spara med våra gratis och alltid aktiva kampanjer, rabattkoder och erbjudanden för sveriges bästa nätbutiker. Lär dig hur rabattkoder fungerar och hur du kan spara tusentals kronor på ditt nätshoppande online årligen. En rabattkod brukar alltid skrivas in i kassan i samband med din beställning. Klicka på ’Visa Rabattkod’ för att få fram den aktuella rabattkoden. Koden skriver du sedan in i butiken du ska handla på. (Leta efter fält som ’Har du en rabattkod?’ eller ’Har du en kupongkod’ och liknande.  Via Kupongerna får du även tillgång till en mängd reor och erbjudanden, för att ta del av ett erbjudande behöver du sällan använda dig av en rabattkod, utan då trycker du bara på ”Till Erbjudandet” så kommer du direkt dit du skall.

Med Kupongerna.se handlar du alltid tryggt!

Vi har enbart valt att samarbeta med butiker som vi vet att man kan lita på! Därför kan du alltid känna dig trygg när du använder dig av en rabattkod eller ett erbjudande genom Kupongerna.

Med en rabattkod gör du en bättre affär och spar pengar. Hur man får denna rabatt går att läsa om på vår sida. Du kan hitta din rabattkod med hjälp av kategori menyn till höger, eller genom att söka i sökrutan högst upp på sidan. Vi på Kupongerna.se erbjuder våra användare kuponger (rabattkoder) för dom flesta produkter.