En mobil som tar bra bilder

Google Pixel 3 har den bästa smarttelefonskameran du kan köpa idag, men ändå kommer den i en storlek som passar för att hantera med bara en hand och ändå har den en tillräckligt stor skärm för att tillfredsställa de allra flesta. Du behöver inte en stor telefon som fyller ut hela byxfickan för att ta bra bilder (den här har en 5,5 tums skärm), inte heller behöver du en dubbellins bakre kamera (den har en enda lins på baksidan) eller den snabbaste bländaren på en telefon (f / 1.8 har blivit slagen av LG och Samsungs snabbare f / 1,5 bländare). Google visar att dess 12,2 MP bilder är bättre på grund av maskinlärande kamerans programvara.

Pixel 3 och Pixel 3 XL – onödigt eller fördelakigt med större skärm?

Pixel 3 och större Pixel 3 XL gör så att gå runt med en kompaktkamera eller till och med en DSLR överflödigt och onödigt. De har också funktioner som du inte kan få på professionella kameror, om du inte ständigt byter objektiv. Det finns två främre 8MP kameror här med den andra linsen som är utformad för att ta selfies med bredare bild, så att du kan få gruppfoton utan att skära ut människor från bilden. Du kommer inte att få allt i det här lilla paketet. Batteriet kan inte mäta sig mot större telefoner med en kapacitet på 2 915 mAh. Att t.ex ta 100 bra bilder på två timmar drar ner batteriets livslängd en hel del. Du är också fast med 64 GB eller 128 GB, det finns ingen microSD kortplats och det finns ingen hörlursuttag. Google Pixel 3 är den perfekta smarttelefonen för alla som bryr sig om fotokvalitet och som inte är nöjda med sin egna telefons förmågor att ta bilder idag. Skriv in ”cdon rabattkod fri frakt” i sökrutan här på Kupongerna och köp din nya mobil till ett lägre pris.

Telefonens Design

Pixel 3 behåller Googles välkända tvåtoniga design, baksidan är klädd i glänsande glas överst, medan lägre 80% av telefonen har en matt finish. Det är en mer omärkbar övergång mellan de två texturerna för ett bättre utseende och känsla, men överlag har dess utseende inte förändrats speciellt mycket. Den passar lätt i ena handen, och för det mesta kan du använda den utan att tillgripa två händer. Det är den bästa anledningen att välja Pixel 3 över Pixel 3 XL. Skärmstorleken är tillräckligt stor, men ändå känns telefonen hanterbar. Pixel 3-serien ser ut som i fjolårets telefoner men den består faktiskt av olika material. Hela ryggen är gjord av mjukt glas med Corning Gorilla Glass 5. Det är samma förstärkta glas som skyddar skärmen och det är allt omslutet av en aluminiumram som har en hybrid beläggning.

Trådlös laddning är en ny funktion för Pixel telefonerna och en välkommen förändring nu när Google har lagt till den trådlösa laddaren Pixel Stand tillsammans med de nya enheterna. Vi har inte haft en trådlöst laddad Google telefon sedan den plastiga Nexus 6. Pixel 3 är inte lika kantig då det är rundade hörn och ramen är mindre fyrkantig än tidigare Google telefoner. En trend som man kunnat se från iPhone och andra tillverkare. Borta är den hårdare silverkanten runt ramen och den bakre fingeravtryckssensorn. Du hittar fortfarande dubbla främre högtalare på Google Pixel 3. Ingen annan gör det här längre (förutom Razer med Razer Phone 2), så det är trevligt att se. Du kommer också att få Active Edge, som låter dig klämma på sidorna av telefonen för att ringa upp Google Assistant. Pixel 3 levereras med USB C öronproppar i förpackningen, vilket betyder att nej, det finns ingen standard 3,5 mm hörlursuttag (precis som i fjolens Pixel 2) och utan den microSD kortplatsen sitter du fast med 64 GB och 128 GB lagrings konfigurationer .

Skärmens bildkvalite

Den 5,5 tums OLED skärmen passar in i moderna tider. Allt som allt uppmäter det till 145,6 x 68,2 x 7,9 mm och väger 148g. Den är ungefär lika stor som Pixel 2 som hade en mindre 5 tums skärm. Det är den vuxna versionen av förra årets telefon. Bilden i Pixel 3 skärmen ser bättre ut än förra årets Pixel 2. Specifikationerna noterar att den bara har några få pixlar per tum men tänk på att skärmen är mycket högre, så det finns mycket fler pixlar spridda över en halv tums extra skärm. Det är märkbart mindre bortfall tack vare det 18: 9-bildförhållande snarare än det äldre 16: 9 utseendet.

Kupongerna önskar dig lycka till när du handlar med rabatterbjudanden på nätet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *