Fynda parfym på nätet till rabatterat pris

Varför inte använda något av våra erbjudanden när du vill lukta gott, köp parfymer på nätet genom våra erbjudanden på dessa sidor. Att köpa parfymer kan vara knepigt. Luktsinnet är så personlig att även om du får en glödande rekommendation från någon, så kanske doften inte tilltalar dig när du väl testar den. Det kan också vara svårt att hitta udda och ovanliga parfymer om du inte befinner dig i en storstad. Det är här internet kommer blir till stor hjälp. Inte bara kan du beställa mycket online dessa dagar (även sällsynta eller sådana parfymer som inte längre säljs i butikerna), du kan också hitta massor av prisvärda prover och udda parfymer. Att handla på nätet kan vara svårt också då du uppenbart inte kan känna doften via datorskärmen. Men när du kommer över det här faktumet så är dina alternativ oändliga. Det finns så mycket där ute, men det kan vara svårt att veta var man ska börja, vad man ska leta efter och vem man ska lita på.

Lär dig lite kring doft terminologi

Först innan du ens tänker tanken på att beställa en parfym på nätet, bör du ta en stund att bekanta dig med grundläggande doft terminologi och kategorier. Det finns ingen anledning att överbelasta dig själv med fördjupad information om aldehyder eller chypre (om du inte är intresserad av det!). Istället hjälper vi dig att förstå de vanligaste termerna som används för att beskriva doftens prestanda sillage (uttalad se-yahz) och livslängd. Longevity hänvisar helt enkelt till hur länge en doft håller, och sillage används för att beskriva en dofts räckvidd, kraft alltså potens. Om en doft har svagt sillage betyder det att du förmodligen inte kommer att kunna känna doften om du inte sätter näsan direkt mot din handled. Om det har en mycket stark sillage, kan du undvika att bära den till kontoret, så att du inte lämnar ett spår av migrän i ditt kölvatten. I allmänhet vill de flesta försöka hitta en doft med god livslängd och sillage för att de ska känna att de har fått värde för pengarna.  Ofta används dessa termer i doft recensioner kring parfymer, som är särskilt användbara när du försöker bestämma om du vill köpa en parfym online eller inte. Tänk också på alla olika beskrivningar och kategorier av parfymernas dofter som existerar. beskrivningarna är på de olika dofter som utgör en parfym. Vanligtvis har en doft topp toner, mellantoner och en bas doft, och du bör kunna uppleva varenda nyans som av parfymen sprids i luften och på din hud. Fragrantica är en stor resurs för detta och andra aspekter av doft. Det kan vara roligt att bläddra i alla kategorier från stora kategorier som floraler till mycket specifika underkategorier som orientalisk vanilj – och de många recensionerna av både populära och nischade produkter. Oavsett om du har en ganska bra uppfattning om vilken typ av doft du gillar eller om du inte ens vet var du ska börja, är det bästa att prova en mängd olika provexemplar. Lyckligtvis finns det gott om ställen att hitta gratis eller billiga doftprover på nätet, till exempel kan du kolla märkets webbplats för att se om du kan köpa ett prov direkt från dem.

Parfym Online

Kolla upp företaget innan du gör ditt köp

När du har hittat en doft du älskar och vill beställa den, se då till att du köper den från en väletablerad hemsida om du inte kan köpa direkt från tillverkarens webbplats. Det är också möjligt att hitta bra doft erbjudanden på eBay. Du måste vara försiktig med förfalskningar, men eBay har en bra ångerrätt policy som garanterar dina pengar tillbaka.

Om du inte vill lägga dina pengar på parfym utan istället någon elektronik pryl eller kanske en ljudbok så kan du söka efter ”cdon rabattkod” och få ett passande erbjudande.

Hitta en unik parfym

Om du vill ha en signatur doft som ingen annan kommer att ha (och kanske till och med spara lite pengar medan du är i farten), överväg då att kolla in några indie parfym säljare. Etsy är ett bra ställe att börja med, förutom det så finns butiker såsom Alkemia och For Strange Women som säljer unika och underbara dofter. Ett sista tips från oss för att hitta dofter online är genom att delta i grupper som byter parfymer med varandra. Fragrantica, Basenotes, Swapidu och Reddit (separerade i cologne och parfym forum) är bara några av alla de platser där du kan hitta doft älskare villiga att byta dofter med dig. Så om du har en flaska eller ett prov av en doft som du ogillar eller är trött på, är ett byte på nätet ett bra sätt att hitta en ny doft och samtidigt spara lite pengar. Ett annat mycket roligt alternativ till detta är att organisera ett parfym utbyte på sociala medier oavsett om det är Twitter, Instagram eller Facebook. Var bara säker på att du gör detta med någon du litar på. 

Kupongerna önskar dig lycka till när du handlar med rabatterbjudanden på nätet.

/Teamet på Kupongerna

************************************************************

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *