Behöver du nya köksluckor? Testa NordDesign!

Norddesign kök

I samarbete med NordDesign.se

Köksrenovering kan vara svårt att börja med, mycket att tänka på och få till. Bara att söka efter köksluckor på internet kan vara en djungel för sig! På Nord design har de som mål att kunna erbjuda alla sitt egna drömkök. De kan hjälpa dig även om du bara vill byta ut dina befintliga luckor eller kanske göra det lite mer modernt? Exempelvis kan några välplacerade spottar i köksluckorna ge hela köket ett lyft.

Det som utmärker sig med Norddesign är att all tillverkning sker i Sverige i en fabrik i Falkenberg. Beställer du ett komplett kök så sker all tillverkning på beställning. Utöver det har de miljömärkta stommar och skivor samt att de återvinner allt spillmaterial som blir i fabriken.

När vi behövde byta ut köksluckor och bänkskiva i vårt kök så hörde vi med NordDesign och fick en offert på nya luckor. Under processen var NordDesign mycket hjälpsamma och kom även med bra tips på vad som skulle passa för just vårt kök. De har inte mindre än hela 414 olika färg- och modellkombinationer, så för den som är intresserad av att ha en personlig stil på köket så har den verkligen hittat rätt.

Vi var främst intresserade av att få in lite mer modern stil i vårt gamla kök. Färg var viktigt för oss men samtidigt ville vi inte heller ersätta allt i det gamla köket så att det skulle kännas som ett helt nytt kök. Med hjälp av deras duktiga personal så blev det mycket lättare än vad vi trodde att få in en mer personlig touch i planerna!

Om du också är sugen på att göra om ditt eget kök så skulle vi vilja tipsa om NordDesign. Även om du bara vill byta ut köksluckorna så kommer det verkligen bli ett lyft för köket! Du kan själv gå vidare med dina planer och kolla in hemsidan NordDesign.se för att kunna boka en tid för att själv ge ditt kök ett lyft!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.