T.ex. HM, Lagerhaus, Klockia, Apotea

Fungerande Viaplay rabattkoder September 2018

viaplay-rabattkoder

Få en månad kostnadsfritt hos Viaplay

Få en månad kostnadsfritt hos Viaplay. Därefter 99 kr / månad. Betalning sker månadsvis ...

viaplay-rabattkoder

Ingen bindnings- eller uppsägningstid hos Viaplay

Ingen bindnings- eller uppsägningstid hos Viaplay.

Mer information om Viaplay

KAMPANJER SOM ERBJUDS AV VIAPLAY

Viaplay – tidigare Viasat OnDemand – är tjänsten för dig som älskar TV, film och sport. Med Viaplay väljer du mellan alla de senaste succéerna och de bästa programmen, och du tittar precis när det passar dig. För en mycket billig summa får du tillgång till en hel värld av underhållning i världsklass.
Här hittar du de aktuella kampanjer som erbjuds från Viaplay på ett och samma ställe, så att du slipper göra detektivarbetet med att hålla koll på Viasats kampanjer på egen hand. Du får dessutom bättre överblick och kan enkelt jämföra olika kuponger och kampanjer med varandra.

Viaplay är dock mer än bara ett sprängfyllt utbud av Tv-underhållning av högsta kvalitet. Ett Viaplay-abonnemang är också friheten i att kunna titta på vad du vill, när du vill. Du som tecknar ett abonnemang slipper tråkiga flyg- och tågresor, har alltid något att helgmysa till, och dina barn kommer att älska utbudet av tecknade filmer och barnprogram. Framtidens TV är här.

Välj och vraka mellan film och TV från hela världen

Många som väljer att teckna Viaplay-abonnemang gör det för filmutbudet. Viaplay är nämligen dagens motsvarighet till det som för 10, 20 år sedan kallades ”kabel-TV”, och då som nu är det här filmerna först visas efter att de slutat gå på bio. Viasat har nya filmpremiärer varje vecka, och här finns något för fans av nära nog varje filmgenre. Det spelar alltså ingen roll om du föredrar stora blockbusters med mycket specialeffekter, finurliga indiekomedier, bloddrypande rysare eller fängslande dramafilmer. Med Viaplay tittar du på precis det du vill – före de flesta andra!

Samma sak gäller Viaplays serieutbud. Under de senaste åren har produktionen av högkvalitativa TV-serier formligen exploderat i USA och Storbritannien, och idag kommer mycket av den bästa och mest originella underhållningen i form av just Tv-serier. Hos Viaplay har du många serier att välja på, såväl moderna klassiker som nya produktioner. För många finns det inget bättre än att ägna söndagen åt att maratontitta på en hel säsong av favoritserien, och med Viaplay är detta möjligt för en minimal månadskostnad.

Missa inte en match!

En annan stor del av Viaplays programutbud utgörs av livesänd sport, av olika slag. Kan du inte vara på plats när ditt favoritlag möter sina rivaler? Inga problem – med Viaplay kan du följa matchen i realtid, med en bild- och ljudkvalitet som nästan motsvarar känsla av att vara på plats. Du som är abonnent har möjlighet att följa flera av de stora fotbollsligorna i Europa, och kan njuta av NHL-hockey i direktsändning. Förutom hockey och fotboll kan du som kund också se golf, MMA, cykling, boxning, motorsport, tennis, handboll, basket och mycket, mycket mer.

Titta offline eller stream som du vill

Viasats kunder har också möjlighet att titta offline. Med hjälp av en smartphone eller surfplatta kan innehåll sparas ned, och sedan ses när det passar dig – med eller utan internetuppkoppling! Detta är extra bra när du ska ut och resa, och kanske inte alltid har möjlighet att koppla upp dig mot till exempel ett trådlöst nätverk.

Viasat har också en hyr- och köpbutik där du kan strömma filmer på egna villkor, även när de slutat visas som del i Viasats programutbud. Priserna är alltid mycket förmånliga, och du som köper eller hyr en film får alltså möjlighet att streama dessa filmer precis när du känner för det.

Ett abonnemang hos Viaplay har ingen bindningstid. Det betyder att du som kund när som helst kan säga upp avtalet, utan att tvingas att fortsätta betala för en tjänst du inte längre vill ha eller använda. Det här är också bra för dig som vill testa Viaplay under en begränsad tid, och sedan fatta beslut om du vill fortsätta eller ej. Därtill är det också möjligt att beställa en gratismånad, under vilken du alltså har tillgång till hela det ordinarie programutbudet till en kostnad av 0 kronor!

Kampanjer från Viaplay

Rabatter kommer och går – och vi bevakar de rabatter som viaplay ger ut åt dig. Hos oss på Kupongerna.se får du god överblick över de kampanjer som du just nu kan ta del av, och vi jobbar hårt för att se till så att listorna hålls uppdaterade. Vill du inte missa ett kampanjerbjudande från Viaplay så rekommenderas du att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev! Du kan också få notiser om nya rabatter via RSS.

För att ta del av en kampanj i listan klickar du på ”aktivera erbjudande”. Du skickas då vidare till en annan sida med mer information.
Kampanjer behöver du sällan mata in något för att aktivera. Istället rör det sig oftast om information om tidsbegränsade kampanjer.

Notera att de kampanjer som listas ovan är Viaplays standardkampanjer. Kupongerna är alltså en oberoende aktör som listar de erbjudanden Viaplay erbjuder för tillfället.

Viaplay, tidigare Viasat OnDemand är en OnDemand tjänst där du finner filmer, serier och sport. Du kan se på Viaplay via din Dator, Mobiltelefon, Surfplatta, Smart-TV eller via utvalda spelkonsoler.
När du går med i Viaplay betalar du en fast månadskostnad beroende på vilken eller vilka tjänster du vill ta del utav. För 99kr per månad ser du obegränsat med serier och filmer, du kan välja och vraka bland titlar som Mad Men, Vänner, Johan Falk, Once Upon a Time, Grey's Anatomy och många, många fler!

Viasat Sport är paketet för dig som älskar sport, här hittar du sändningar från UEFA Champions League, Premier League, NFL, PGA-golf, Formel 1, samt KHL och NHL.
När du väljer detta paket får du även tillgång till alla serier och allt barninnehåll som ingår i standardpaketet av viaplay.

Om du har svårt att välja, eller har en familj med blandad smak så är Viaplay Total paketet du ska satsa på! Här får du tillgång till allt innehåll på hela Viaplay – Film, Serier, Barninnehåll och Sport!

FÅ EN GRATISMÅNAD!

Det finns en uppsjö av tjänster som erbjuder OnDemand innehåll, och det kan ibland vara svårt att välja. Viaplay erbjuder en kostnadsfri månad, utan att du binder dig! Det paket denna kampanj appliceras på är Standardpaketet (99kr per månad). När din gratismånad är utgången löper ditt konto vidare.
Om du inte vill fortsätta efter din gratismånad kan du enkelt avsluta ditt paket under inställningar. Då dras inga pengar från ditt kort.

VIAPLAY KAMPANJ

Här hittar du de kampanjer som Viaplay erbjuder via sin hemsida. Missa inte den populära kampanjen där du får prova på Viaplay kostnadsfritt i en hel månad – du har alltså gott om tid till att utvärdera tjänsten!

cdon kampanj studentrabatt hm

Hur du använder din Viaplay rabattkod

När du valt ut vilka produkter du är intresserad utav hos Viaplay så är det dags att hitta en fungerande rabattkod. I listan här ovan finns en rad med erbjudanden och rabattkoder som du kan använda dig utav för att sänka din kostnad hos Viaplay. För att till exempel använda en rabattkod som ger 10% rabatt på din beställning hos Viaplay så klickar du på ’Visa Rabattkod’ under den aktuella rabattkoden i listan ovan. En popup ruta kommer nu att dyka upp på din skärm med den aktuella Viaplay rabattkoden.

Notera rabattkoden i rutan, alternativt kopiera koden för att kunna använda den i kassan hos den aktuella butiken. Du kopierar din rabattkod genom att:

För PC användare: Markera rabattkoden i rutan som dyker upp. Detta kan du göra genom att dubbelklicka på koden. När hela rabattkoden är markerad så klickar du på ’CTRL+C’ (Du håller inne CTRL och klickar sedan på C). Du kan även markera din rabattkod för att sedan högerklicka med din datormus och välja kopiera. Din Viaplay rabattkod ligger nu i ditt ”Urklipp”.

För MAC användare: Markera rabattkoden i rutan som dyker upp. Detta kan du göra genom att dubbelklicka på koden. När hela rabattkoden är markerad så klickar du på ’CMD+C’ (Du håller inne CMD och klickar sedan på C). Din Viaplay rabattkod ligger nu i ditt ”Urklipp”.

För iOS/Android användare: Markera rabattkoden i rutan som dyker upp. Detta gör du enklast genom att hålla inne på koden som ska kopieras. En liten dialogruta kommer nu dyka upp där du har möjligheten att klicka på ’Kopiera’. Du kan även markera din rabattkod för att sedan högerklicka med din datormus och välja kopiera.  När du klickat på kopiera så ligger rabattkoden i ditt ”Urklipp”.

Nu när du har din rabattkod genomför du ditt köp som vanligt hos Viaplay med ett undantag. När du har fyllt upp din varukorg med spännande produkter och stegar vidare till kassan så ska du leta efter ett fält som benämns med Rabattkod/Kampanjkod/Erbjudandekod/Bonuskod eller liknande. I denna ruta klistrar du in den rabattkod som du har i ditt urklipp. Detta görs genom att:

För PC användare: Ställ dig i rutan där rabattkoden ska skrivas in. Klicka på ’CTRL+V’ (Du håller inne CTRL och klickar sedan en gång på V). Du kan även högerklicka i rutan för rabattkoden och välja ’Klistra in’. Rabattkoden kommer nu uppenbara sig i rutan.

För MAC användare: Ställ dig i rutan där rabattkoden ska skrivas in. Klicka på CMD+V’ (Du håller inne CMD och klickar sedan en gång på V). Du kan även högerklicka i rutan för rabattkoden och välja ’Klistra in’. Rabattkoden kommer nu uppenbara sig i rutan.

För iOS/Android användare: Håll ner ditt finger i den ruta där rabattkoden ska skrivas in. En dialogruta kommer nu att uppenbara sig där du kan välja ’Klistra in’. Klicka på denne och din rabattkod kommer nu att uppenbara sig i rutan.

Det sista steget är att klicka på OK jämte rutan. Rabattkoden kommer nu appliceras på priset och i detta exempel har 10% rabatt dragits av på priset i din beställning. Nu genomför du ditt köp som vanligt.

Har du någon rabattkod till Viaplay som du vill tipsa oss om?

Vi får dagligen in ett stort antal rabattkoder och erbjudanden från våra besökare. Detta tycker vi naturligtvis är jättekul och är någonting som vi är väldigt tacksamma för. Om du har en rabattkod eller ett erbjudande till Viaplay som du vill att vi publicerar så går det bra att maila oss på hej@kupongerna.se alternativt fylla i formuläret här.

Har du hittat en rabattkod som inte fungerar?

Då tar vi mer än gärna emot tips om detta. Kupongerna.se bevakar i dagsläget över 1700 butiker vilket gör det svårt att kontrollera samtliga koder på jämn basis. Koderna kontrolleras, men ibland väger den mänskliga faktorn in och vi missar en kod. Om du har hittat en kod som inte fungerar så tar vi tacksamt emot tips på vilken kod det gäller samt till vilken butik koden hör till. Du kan då maila oss på hej@kupongerna.se så avpublicerar vi koden så snart vi kan.

Viaplay

Viaplay kampanjer.


http://www.viaplay.se