Tex. HM, Hotels, Lagerhaus

Panduro Rabattkod

Oavsett om du letar efter en Panduro Rabattkod, ett Panduro erbjudande eller fri frakt hos Panduro så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till Panduro. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Aktivera erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet.


http://www.pandurohobby.se/

Aktiva Rabattkoder och ErbjudandenI

Här hittar du aktiva rabattkoder och erbjudanden från Panduro

Fri frakt på din beställning hos Panduro

Fri frakt på din beställning hos Panduro Gäller vid köp över 600 kr.

10-70% rabatt på utvalda varor hos Panduro

10-70% rabatt på utvalda varor hos Panduro .


Mer information om Panduro

Panduro Hobby har allt för dig som gillar att göra egna smycken och kort, måla, sy, sticka och brodera. Här hittar du material, verktyg och tillbehör för cupcakes, scrapbooking, keramik, decoupage, presentinslagning, barnpyssel, inredning och småslöjd. Dessutom hittar du hos Panduro Hobby inspiration till julpynt, påskdekorationer och festdukningar. Välkommen till Sveriges främsta pyssel och hobbybutik!

Hur du använder din Panduro rabattkod

När du handlat de produkter du vill ha hos Panduro så går du till kassan där du kommer hitta ett fält som benämns med rabattkod/kampanjkod/erbjudandekod. I detta fält klistrar du in den rabattkod du har och klickar på 'OK'. Rabattkoden kommer nu appliceras på priset och du har sparat pengar på ditt köp!

Har du någon rabattkod till Panduro som du vill tipsa oss om?

Om du har fått en rabattkod eller ett erbjudande till Panduro som du vill att vi publicerar här på Kupongerna så är du varmt välkommen att maila oss på hej@kupongerna.se så publicerar vi denna omgående.