T.ex. HM, Lagerhaus, Klockia, Apotea

Publicerad 23 oktober, 2015

Rabattkoder Apoteket

Rabattkoder Apoteket. Hitta dom bästa rabattkoder som du kan använda hos Apoteket AB. Med en rabattkod från Apoteket kan du enkelt och snabbt spara pengar på dina inköp av hudvård, smink, kroppsvård och mycket mer.

Vi på Kupongerna.se tycker att du ska spara pengar på dina inköp därför hittar vi alltid nya och aktiva rabattkoder som du kan använda när du handlar hos Apoteket AB. Du kan spara upp till 60% med rabattkoder från apoteket. Se alla apotekets rabattkoder och handla till reducerat pris.

Rabattkoder Apoteket

rabattkoder apoteket

Om Apoteket AB :

Apoteket AB är Sveriges största apotekskedja och ett statsägt företag med uppgift att bedriva detaljhandel med läkemedel i Sverige. Fram till den 1 juli 2009 hade Apoteket AB ett avtal med staten som gjorde att bolaget hade ensamrätt att i Sverige driva detaljhandel med läkemedel, så kallad apoteksrörelse. Utöver apoteksverksamheten erbjuder Apoteket AB också läkemedelsförsörjning med tillhörande farmacitjänster till sjukhus, vårdcentraler, tandvårdskliniker, kommunala enheter och privata vårdbolag och arbetar även med hälsotjänster till arbetsgivare via så kallade Sjukhusapotek.

 

Rabattkoder Apoteket

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *