T.ex. HM, Lagerhaus, Klockia, Apotea

Publicerad 7 mars, 2016

Rabattkod Visitkort 2016, spara pengar på ditt köp

Köp dina visitkort nu med rabattkod visitkort!
Sedan 1500 talet har man kunna spåra användningen av visitkort i Europa. På 1600 talet blev det vanligt att använda visitkort i Frankrike, under aristokratin för att underlätta systemet av artighetsvisiter och för att lämna notis om visitens syfte Det kunde t.ex. gälla för att tacka, beklaga, ta avsked eller för att sända lyckönskningar. En visit var något som förr var skrivet i etikettböckerna och som betydde ett hembesök utan arrangemang (behov av att klä upp sig eller bjuda på något) och vilket gällde mest den övre samhällsklassen. De användes t.ex. när man lämnade handlingar, presenter, för resegods eller visit.

rabattkod visitkort 2016

Idag används visitkort relativt fritt men mestadels av organisationer, anställda, företagare för en god möjlighet att nätverka och bygga ut sin omkrets genom att byta kontaktuppgifter mellan varandra. Oftast används ett företags logo, eventuellt bild samt kontaktuppgifter på visitkortet men idag kan man se alla slags formgivningar och olika design för vilket användandet har sitt syfte. De flesta bär med sig sitt egna visitkort idag som talar om vem man är, som en slags presentation, ifall man möter någon som kan vara en bra kontakt för sin personliga utveckling eller företagets.

Visitkort.se har varit verksamma sedan början av 2000 talet och har idag över 10 000 kunder. De erbjuder personlig service och en egen grafisk designer med stor erfarenhet inom digitaltryck och vid beställning får man alltid förslag innan beställning genomförs. Man kan kunna sig trygg och utan prisöverraskningar när man handlar hos visitkort.se. Som företagare kan det ibland vara bråttom när man kanske märker att sina kort är slut och man måste resa iväg på en konferens eller stormöte någonstans i världen och detta har visitkort.se full förståelse för och erbjuder dagen efter leverans via express om så är fallet. På deras hemsida har de massor olika tryckartiklar att erbjuda utöver visitkort så gå in och kika på detta! Alltid intressant ur en företagares eller organisations synpunkt.

Följ länken här och titta på aktuell rabattkod visitkort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *