T.ex. HM, Lagerhaus, Klockia, Apotea

Publicerad 5 mars, 2016

Rabattkod 50plusmatch, för ett billigare dejtande

Kupongerna.se erbjuder just nu rabattkod 50plusmatch! Hos kupongerna hittar du också rabattkoder till alla dina favoritbutiker!

Är du 50+ och lever ensam idag? Nu finns en dating sida där enbart du som är 50+ kan registrera dig för bästa chans att träffa en eventuell partner. Vilket bra initiativ tycker vi, då det kan vara oerhört svårt att få det att fungera på de vanliga sidorna där alla åldersgrupper inkluderas för det kan vara väldigt arbetsamt att sålla. Nu slipper du grovarbetet, så det äntligen finns en möjlighet att bara beblanda sig med jämnåriga och du kan dra en lättnads suck. Det gör sökandet genast mycket enklare och roligare.

Alla vill vi väl ha någon att spendera sina dagar med, eller kanske bara en resepartner för att ha en kompanjon vid sin sida under sina världsliga besök eller långweekends. Det finns även de som vill ha lite trivsamt sällskap för att ta sig ut på olika event, en biokväll eller restaurangbesök, ja alla möjligheter finns för vad än du söker.

rabattkod 50plusmatch 2016

50plusmatch vänder sig till dig över 50 år och är aktivt sökande efter en partner, kamrat eller vän. De har valt att specificera sig på denna målgruppen eftersom de vill erbjuda sina klienter att enkelt kunna bemöta det viktigaste kriteriet, vilket är ålder. 50plusmatch månar om sina klienters förtroende och sin kundservice. De använder sig inte av några “no reply” mail utan du kan svara direkt på alla e-mejl som du får ifrån 50plusmatch. Alla medlemmar som registrerar sig granskas personligen och när du väl har hittat vad du söker så behöver du inte oroas av att mottaga fler mejl ifrån dem.

Följ länken för att titta på rabattkod 50plusmatch och för att klicka dig in på deras sida för registrering.
Lycka till och hoppas du får god användning och hittar det du söker inför de varmare tider vi går mot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *