Testar tandblekning hemma

testa tandblekning

I samarbete med bästtandblekning.se

Vem vill inte ha ett vitt och fräscht leende? Jag vet att jag åtminstone önskar mig det nästan varje dag. Precis som många andra här i Sverige är jag en stor kaffeälskare och avslutar gärna dagen med en kopp svart te. Det sätter sannerligen sina spår på tänderna och att borsta morgon och kväll är inte alltid ett säkert kort. Visst hjälper det mig till en bra munhygien, men missfärgningar från mat och dryck kan i många fall vara sjukt svåra att få bort.

Vid ett tidigare tillfälle i livet testade jag på tandblekning hemma. Produkterna som fanns då var dock inte lika bra som de är idag och resultatet blev inte speciellt lyckat. Tänderna blev förvisso inte sämre, men det var inte så att jag märkte av någon skillnad.

Testar att bleka mina tänder igen!

Nu har jag bestämt mig för att testa igen. Jag tror verkligen att tandblekning hemma är något som faktiskt alla klarar av och med rätt typ av produkter så fungerar det nog precis som det ska. Jag valde ett annat märke den här gången, en mycket populär och uppskattad tillverkare så förhoppningsvis kommer jag nu att få riktigt snygga tänder till sommaren.

Tandblekning hemma är egentligen mycket lättare än man många tror. Det finns olika typer av produkter att välja mellan. Vissa är bara remsor som du ska klistra på tänderna medan andra är skenor och gelé som ska användas. Eftersom jag inte är den som kan sitta med UV-lampor och annat i munnen under en längre tid så satsar jag alltid på att försöka hitta en produkt som passar mig så bra som möjligt.

Vilket resultat kan man förvänta sig?

Jag tror att det är viktigt att man tänker realistiskt när man ska använda sig av tandblekning själv och i det egna hemmet. Även om det finns många produkter som är riktigt bra så är de aldrig lika starka som om du skulle gå och göra blekningen hos en tandläkare. Det gäller även att du ser till att dina tänder är rena innan du påbörjar behandlingen, för att få ett så jämnt resultat som möjligt. Har du mycket tandsten är det alltså bäst att du går och tar bort detta. Jag gjorde just det misstaget förra gången och som du kanske vet så kan inte tandsten blekas.

Eftersom jag har förberett mig bättre den här gången och produkterna på marknaden är av så mycket högre kvalitet så känner jag mig säker på att resultatet kommer att bli riktigt bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *