Spara pengar på din filmkväll till halloween med våra rabattkoder från CDON

Så här i halloween tider så är det ju av tradition skräckfilmer som hör till uppesittar kvällarna hemma och därför har vi här tagit fram en skål med film godis att välja bland så varsågod och låt dessa godbitar framkalla skrik, tårar och rysningar. Om du vill köpa en film och komma undan lite billigare kan du använda dig utav Kupongernas erbjudanden. Du hittar din rabatt hos cdon här ”cdon rabattkod”. 

Tystnad, skräck och monster i filmen “A quiet place”

Denna film är utformad för att göra dig till en aktiv deltagare i handlingen och inte bara en passiv observatör i fasans värld. Det är den typ av film som förhöjer hjärtfrekvensen och spelar på publikens förväntningar, medan de aldrig behandlar dem som idioter. Med andra ord är det en riktigt bra skräckfilmVi får följa en familjs resa genom en postapokalyptisk värld där tystnaden är livsavgörande då det finns monster där ute som jagar med enbart hjälp av hörseln och de kan höra det minsta ljud på väldigt långt avstånd. Familjen som består av en fader, en gravid moder och deras barn, två söner och en dotter som är döv (skådespelerskan som spelar dottern är döv även i verkliga livet och hon gör en fantastisk insats i den här filmen) tvingas under filmens gång att försöka hitta en säker plats där barnet kan födas utan att det kommer locka till sig monstren. De talar teckenspråk med varandra genom filmen och tystnaden är något som ger en riktigt kuslut stämning samt innebär även att man verkligen måste koncentrera sig för att hänga med i vad som sägs då det inte räcker med att lyssna. Filmen börjar så med att familjen smyger runt på tårna för att inte ge ett ljud ifrån sig i en ödslig by där ingen längre bor. Då de försiktigt tar. sig fram i en matbutik för att hitta förnödenheter och medicin åt den ena sonen som verkar fått influensa så hittar de yngsta barnet en leksak som ger ljud ifrån sig och det är här karaktärerna och vi först får reda på exakt hur farligt höga ljud kan vara.

Gå tillbaka i tiden med filmen “IT”

IT är inte enbart en visuell och känslomässig rysare med starkt skrämmande scener som utforskar våra mörkaste mardrömmar utan den handlar även till stor del om hur det är att bli vuxen, på vilket sätt unga vuxna lär sig att hantera skräck, konflikter men också hur det är att bli kär och knyta riktiga vänskapsband. Så ja du kommer troligen att hoppa och skrika till ordentligt så fort clownen visar sig för låt oss vara ärliga dom är väldigt läskiga men samtidigt kommer du att få en varm och mysig känsla av nostalgi och hemlängtan till barndomen, ditt gamla kompisgäng och du kommer både skratta och gråta samt känna igen dig och andra i den här filmens karaktärer.  

Använd din rabattkod när du köper film hos cdon

Den här nya filmversionen av It börjar på samma sätt som boken gör med den oskyldiga, sexårige Georgie Denbrough som jagar sin leksaksbåt när den seglar ner i en ränna och in i en storm avlopp på en regnig eftermiddag i den fiktiva staden Derry i Maine. Han är särskilt förtjust i båten eftersom det var en gåva från hans älskade, äldre bror Bill, en smart, mager grabb som kämpar med sin stamning. George begår så det fatala misstaget att prata med clownen Pennywise som bara helt sonika dyker upp i avloppet med båten och ett leende som  leder till den lilla pojkens tragiska undergång. Men Bill insisterar nu på att Georgie försvunnit likt många andra barn i Derry under stadens historia och alltså inte dött som alla tror då det enda man fann kvar av George var en avsliten arm. Han samlar så sitt gäng av mobbade, outcasts vänner som hjälper honom att komma till botten av detta fasansfulla mysterium. vittssaren och shit snackaren Richie, den gnälliga mamas pojke Eddie nervöse Stanley den tjocke med varmhjärtade och modeige Ben och den tuffa men snälle Beverly och Mike som får utstå rasistiska påhopp som den enda svarta pojken i staden kommer så att bilda detta gäng som inte enbart måste rädda sig själva undan skolans farligaste gäng vilka de blir dödsfiender med utan än värre tampas med den mordiska varelsen som tagit skepnad av en clown.

Gå in i rymdmonstrens värld med “The predator”

Du kanske inte skräms av spöken och monster och blir uttråkad av sådana filmer och vill istället ha mer action, explosioner och något mer verkligt såsom en alien som jagar människor som sport. Har du inte sett den än men gillar hårdkokta actionfilmer så ge the predator en chans speciellt då monstret i filmen kan ge en kuslig och skrämmande stämning nu i halloween mörkret. När filmen börjar kan man tro att det är en krigsfilm om vietnam då de amerikanska soldaterna som är huvudkaraktärerna i denna film till rockmusik hoppar ut från helikoptrarna ner i den täta djungel beväpnade till tänderna och på jakt efter amerikanska tjänstemän som har kidnappats av terrorister. De spåra och hittar så förövarna och förbereder sig så för att slå till. De hejdar sig dock snabbt då de hittar människokroppar som skinnflådda hänger från träden. De inser då att det finns värre saker att kämpa mot än terrorister i djungelns mörker. The predator som filmens titel antyder om är ett rovdjur från yttre rymden som jagar människor och använder våra kroppsdelar som jakttrofeer. Varför de jagar oss kanske vi inte får svar på men för att få svar på om the predator kan besegras ja då får man helt enkelt följa med i denna explosiva och skrämmande actionrulle.

Lite annan typ av moster i “Monsters inc.”

Känner du för att skratta så tårar tränger fram snarare än bli så rädd att du skakar så har vi till sist tagit med en film som passar alla åldrar med både vuxen och barn humor samt en värld som kommer sätta dig och familjen i rätt stämning för firandet av halloween. Monster behöver inte vara så skrämmande när allt kommer kring.  Monsterna i MONSTERS, INC. Är mer rädda för barn än barnen är av dem. Men monster måste samla barns skrik för att få elektricitet till sin värld, och barn blir allt svårare att skrämma så monstrens värld får utstå ständiga elavbrott  Den ledande skrämmaren John ”Sulley” Sullivan och rival Randall Boggs arbetar så hårt som möjligt på för att slå rekordet för flest skrik. Men när Randall oavsiktligt låter ett mänskligt barn in i monster världen, upptäcker monstren vad rädsla verkligen handlar om.

Kupongerna önskar dig lycka till när du handlar med rabatterbjudanden på nätet.

/Teamet på Kupongerna

************************************************************

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *