Lönnmördare och spänning i Hitman 2 – Använd en rabattkod och köp den till lägre pris

Hitman 2 tar allt du älskar från IO Interactive tidigare arbete med serien och expanderar ytterligare på de ideerna på nästan alla möjliga sätt. De har övergivit det episodiska formatet från föregående spel, vi introduceras så istället till en komplett historia från början. Det är inte bara det som förändrats utan vi får dessutom förutom online multiplayer spel, sniper läge och hundratals andra utmaningar som kommer få din inre lönnmördare att vakna till liv. Det är en överväldigande men uppfriskande ny upplevelse som gör det till en av de bästa tillskotten till stealth genre på mycket länge.

Varje detalj i spelet är noggrant skapad för att ge den bästa upplevelsen

Hitman 2’s historia börjar med att 47 söker efter information om Shadow Client. Det följer händelserna från 2016 Hitman och tar med sig sex nya huvuduppdrag som ger ledtrådar angående det internationella kontrakts kontorets (ICA) nuvarande position och dess mål. Mellan de olika uppdragen och från de olika filmsekvenserna så får vi se allt mer ur 47s dolda förflutna, vilket leder till några slutsattser man inte väntar sig. Det finns ett ord som sammanfattar Hitman 2 och det är komplext. Varje ny miljö, från Miami till Mumbai imponerar med en ständigt ökande skala, med massiva strukturer, interaktiva butiker, byar, labyrint liknande städer med fantastisk arkitektur och till och med hemliga underjordiska utrymmen. Varje plats har sin egen unika charm som får sin speciella personliga prägel från den person där som 47 ska utplåna. 

När det gäller att utföra själva mordet, utmanar Hitman 2 dig till att vara kreativ. Att utplåna din måltavla kräver att man tar på sig udda roller i riskfyllda situationer för att lyckas slutföra uppdraget. Allt från att spela rollen av en mekaniker som saboterar en racerbil till att klä ut sig till en smugglare för att så infiltrerar ett massivt drog laboratorium. Variationerna på de livsfarliga situationer du hamnar i överträffas enbart av alla de sätt du kan tackla dem på. Leta upp ”rabattkod cdon 10 %” i sökrutan här hos Kupongerna och köp filmen till lägre pris.

Valmöjligheterna för spelaren är häpnadsväckande många

Hitman 2 gör ett utmärkt jobb med att låta spelaren själv välja mellan att få hjälp genom uppdragen eller få den fullständiga 47 upplevelsen (att blint dyka rätt in i uppdragen utan någon förklädnad). Det handlar ju om att smyga och gömma sig undan fienden tills man är redo och att vara som en kameleont är klart den bästa delen av spelet. Möjligheterna är obegränsade. Att ändra identiteter på bara några sekunder blir man aldrig trött på och det stora utbudet av verktyg som finns till hands att använda för att klara av sin uppgift blir inte repetitiva utan känns alltid kul att använda. Allt från mer traditionella vapen som pistoler, maskingevär och bomber, till mer udda alternativ såsom fiskar, råttgift och även muffins är bara exempel på sådant du kan komma att använda när du ska genomföra ditt lönnmord eller enbart se till att din måltavla försvinner utan att dödas och så att du samtidigt lyckas fly området. Självklart har resväskan återvänt i Hitman 2 ett tillbehör som låter dig dölja vapen i specifika delar av spel kartan, inklusive 47s trogna krypskyttegevär. Även med alla vapen och verktyg i världen till ditt förfogande så kräver Hitman 2 noggrannhet. Det är ett spel med en inlärningskurva. Att hitta det mest effektiva sättet att slutföra ditt mål blir snabbt beroendeframkallande och allt handlar om att experimentera tills du når det resultat du vill ha. Efter varje uppdrag kan spelarna granska sina resultat. Dessa inkluderar vad du har uppnått under en bana samt alla olika saker du kunde ha gjort istället. Det uppmanar spelaren att prova banan fler gånger och vidare utforska och utnyttja möjligheterna.

Hitman serien har kommit en lång bit på väg och bara blivit allt bättre

Bortsett från de viktigaste alltså berättelserna i solo spelet, så introducerar Hitman 2 Ghost Mode, en online multiplayer där du tävlar mot en annan lönnmördare i att utplåna ett antal mål på en begränsad tid. Du kan inte interagera med andra spelare utan istället ser du dem som spöken, som namnet antyder. Det kräver en mer omedelbar reaktion, och det bästa sättet att hantera detta är att förbereda sig i förväg i solo spelet och att lära känna kartorna in i minsta detalj. Förutom detta så finns även Sniper Challenge som är integrerat i Hitman 2 och erbjuder både singleplayer och coup spel. I det här läget kan 47 endast använda en prickskyttegevär med utsikt över kartan och så försöka hitta det mest effektiva sättet att utplåna ett antal mål på.

Kupongerna önskar dig lycka till när du handlar med rabatterbjudanden på nätet.

/Teamet på Kupongerna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *