Betala mindre för heminredning och andra prylar med rabattkoder på nätet

Hösten närmar sig med kyla och tråkigt väder, så varför inte nyttja ett av alla våra erbjudanden för att rusta ditt hem med än mer hemtrevnad och på samma gång boosta ditt humör då du nöjt kan luta dig tillbaka och beundra din kreativitet. Energin kan vara låg nu när hösten närmar sig, så för att hjälpa inspirationen på traven har vi här listat några heminredningstips som är populära just nu. Vill du köpa andra produkter än heminredningsprylar, som till exempel elektronik eller spelartiklar till rabatterat pris erbjuds ibland rabattkoder hos cdon på 50 kr att handla för i höst.

Upprätta ett färgschema som du följer

För att få till en komplett makeover från golv till tak är det viktigt att skapa en genomgående färg palett. Börja med ett grundläggande färgschema för hela hemmet och improvisera sedan efter tycke och smak i de olika rummen med olika nyanser av grundfärgen.

 

Inred till lägre pris med rabattkoder!

Har du lågt i tak kan du skapa känslan av rymlighet

Skapa en falsk höjd genom att få till starka vertikaler och undvik sådant som drar uppmärksamheten till det horisontella. Man kan t.ex använda långa vertikala speglar eller låga möbler som ger känslan av att rummet har större dimensioner än det egentligen har.

Visa dina gäster vad du bjuder på

Att ta undan småplock innan en bjudning eller fest är normalt men att ställa undan dryck och annat är något man borde undvika. Dels så kan mat och fina flaskor ge extra färg och form åt ett rum och sedan är det alltid trevligare för gästerna att kunna servera sig själva då det ger en starkare känsla av hemtrevnad.

Inred med vackra textilier

Du kanske tänker på halm som en textil att använda utomhus men det kommer se lika bra ut inomhus. Halm, jute och liknande är naturliga material och dess neutrala toner är alltid rätt i tiden. Man kan säga att de är inredningens vita T-shirt.

Nyttja dina prydnadsföremål till sin fulla potential

Det vanliga är ju att vi vill visa upp våra prydnadsföremål, samlarobjekt och antikviteter och därför hamnar dessa ofta på en central plats men för att få till lite extra effekt och ge en känsla av ett unikt hem så varför inte låta några av de föremålen ge lite extra skönhet för ögat i t.ex badrummet.

Byt ut stolarna mot bänkar

En matsalsbänk är kanske inte konventionella men de är garanterat mysiga. Uttrycket ”finns det hjärterum så finns det stjärterum” ja det blir ofta en gemytligare stämning om man delar på sittplatsen med någon. Ett rum med enbart stolar kan lätt påminna om en kontorsmiljö så mixa till det med lite olika sittmöbler.

Snåla inte vad gäller ditt val av soffa

En riktigt snygg och bekväm soffa är snyggt i varje hem men du behöver inte spendera alla dina pengar på det vackraste tyget utan lägg hellre lite extra pengar på riktigt fina kuddar i olika färger och former så att soffan blir extra uppseendeväckande.

Blanda bordsdukningen med olika färger på ljus, tallrikar och tabletter

Matchande serviser kan verkligen vara överskattade och dyrt. Så varför inte skapa lite extra form och liva upp det hela med några antika serverings föremål och några som är mer moderna. Sök runt på nätet och ta tillfället i akt att spendera lite tid i antikaffärer och lägg ihop din egna servis då detta blir dels mer personligt men även sparar på plånboken.   

Måla ditt innertak

Kök med skåp från golv till tak kan göra rummet mörkt men ett sätt att få lite extra ljus och lura ögat är att måla taket i en något ljusare nyans av väggarnas färg, det här sättet fungerar bra även om rummet har få eller små fönster.

Våga måla med mörkare färger

Ja, vita väggar är tidlösa, men om du har tröttnat på din vita inredning, kanske det är dags att gå mycket mörkare. En av favorit färgerna just nu heter Black Flame som är en vacker blandning av marinblå och svart, som sätter in strålkastaren på inredning precis som vita väggar gör.

Byt ut din diskbänk

Om du är trött på det rostfria materialet i köket så kanske en diskbänk i sten vore något att prova. En diskbänk i sten ger en närhet till naturen och en känsla av gamla tiders kök

Tapetsera taket för mer liv

Användning av tapeter för att skapa en unik vägg är inte en ny sak, men nu uttrycker människor sin individualitet hemma även genom att tapetsera sina tak.

Vi behöver utrymmen i våra hem som tillåter oss att vila

Sovrummen är avsedda för sömn och inte för som nu att titta på Netflix eller faller in i sociala mediers kaninhål. För att göra den plats där du vilar mer avslappnande håll dig till ett minimalistiskt tema i neutrala färger. För att komma in i sömn zonen snabbare så pryd din säng med lyxigt mjuka lakan och extra mysiga stickade filtar.

 

Kupongerna önskar dig lycka till när du handlar med rabatterbjudanden på nätet.

/Teamet på Kupongerna

************************************************************

Kupongerna ser sig själva som samlingsplatsen för alla personer som vill dra nytta av en eller flera rabattkoder och som älskar att ta del utav olika rabatterbjudanden när de handlar på nätet. För att du alltid skall ha tillgång till uppdaterade rabattkoder uppdateras bloggen dagligen på https://kupongerna.se/.

Följ oss på Google Plus för cdon rabattkod 10 %  eller på Kupongernas Facebook – rabattkoder eller titta in på vår YouTube cdon rabattkod fri frakt för att inte missa våra senaste uppdateringar från våra 3 000 onlinebutiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *