Rabattkod Önskefoto 2016, billiga fotoprodukter!

rabattkod-onskefoto-2016

Rabattkod Önskefoto ligger nu ute för dig i behov av lite foto beställningar. Har ni möjligtvis tonåringar i hemmet som närmar sig ett avslut på sin gymnasieperiod och ska till och ta studenten, då är det förmodligen ett plakat ni är ute efter där ni får förstorat upp en härlig barnbild som ni kan möta upp er student med utanför skolans utsläppsområde. Det finns olika studentplakat att välja emellan, beroende vad önskemålet är. Kanske vill man göra sitt eget och bara få sin bild förstorad, eller det klassiska med pinne och ensidigt fotoplakat alternativt lyx varianten där det är ett plakat fast dubbelsidig med bild på båda. Önskefoto har även studentnalle att hänga runt halsen, visselpipa, banderoll och inbjudningskort. Bara att välja vad som ni eftertraktar.

Önskefoto erbjuder flera digitala fototjänster. Man kan göra egen tavla, få sin bild förstorad på en canvas, vilket är en perfekt present eller en detalj som livar upp hemmet med lite personliga och egentagna bilder. Nytt i butiken är att få sin bild på plexiglas, vilket ger en skarp bildkvalitet och skapar glans till bilden. Det låter faktiskt som att sin favoritbild kan skapa ett konst stycke till väggen där hemma. De kommer i skyddande förpackning och med upphängnings system. Sedan kan man skapa personliga vykort vilket är smart att skicka till sina nära och kära som kanske bor en bit bort och visst är det roligt att få riktig post. Favoriten är väl ändå fotoboken som man kan skapa istället för album och den är även rolig att ge bort som gåva och man kan välja storlek och format efter smak.

rabattkod Önskefoto 2016

Önskefoto startade 1975 i Sölvesborg och är ledande inom försäljning av personliga fotoprodukter. Inspirationen är att bevara livets stunder med bra produkter. Vänta inte, gå in och kika efter något till dig och skapa fram dina önskemål med deras webbprogram.

Kika in hos Kupongerna.se för att hitta en rabattkod Önskefoto som passar just dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *