Rabattkod Lidl 2016, gör billiga priser billigare

rabattkod-lidl

Är du kunden som tänker smart, är kostnadseffektiv och vill göra dina matinköp till bästa möjliga pris? Då är du säkert redan en välbekant kund bland varuhyllorna på Lidls butiker. Gör Lidls billiga priser billigare med en rabattkod Lidl. Kupongerna.se erbjuder rabattkod Lidl och rabattkoder till alla dina favorit butiker!

Lidl satsar på att bespara kunden onödiga kostnader genom ett antal åtgärder ute i butikerna såsom snål energiförbrukning genom ett så enkelt sätt ha lock på sina frysdiskar, värmeåtervinning och lågenergi belysning. Även sparar butiken in på inredningsdetaljer då de anser detta vara en onödig kostnad att lägga på varupriset och att inte ha några mellanhänder som i sig betyder dyra och onödiga transporter och kostnader. Vilket bra tänk och kundfokus! Och vilket uppskattas väldigt mycket hos kunden, för vem gillar inte känslan av att komma hem med flera varupåsar till priset av en.

Lidl öppnade sin första butik på 70 talet i Tyskland och ägs idag av en Stiftelse. Butiker finns spridda över 2 länder och till ett antal av 10 000. Bara i Sverige finns 160 butiker spridda från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr med en anställningssiffra på över 2800 personer. På deras hemsida Lidl.se finner du mer information om livsmedelskedjan. Hur de arbetar ur miljösynpunk och hållbarhet, olika erbjudanden, lediga tjänster, recept och sortiment etc.

rabattkod lidl

Nu erbjuds du som kund hela 100 kronor i rabatt på ditt köp som överstiger 300 kronor! Vilken möjlighet till att spara in på skafferipåfyllnad och hyllor i frysen. Gå in på länken nedan för att ta del av erbjudandet och det gör du genom att skriva ut erbjudandekoden och ta med den till din närmsta Lidl butik nästa gång du handlar. Ett tillfälle du inte kan missa! God mat för en billig peng som du vanligtvis får ändå hos Lidl men nu med en chans till får det även ännu mer rabatterat. För att ta del av alla rabattkoder som Lidl har att erbjuda skriv även in din e-mail adress på denna länken och få det direkt till dig i din inbox. http://kupongerna.se/rabattkod/lidl/ #Lidl #LidlSverige #Kupongerna.se #Råvaror #Färskvaror #Rabattkuponger #Prisvärt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *