Rabattkod Jotex 2016, hemtextil och dekoration

rabattkod-jotex-2016

Rabattkod Jotex hittar du nu hos Kupongerna!

Jotex är idag ledande och störst i Sverige på internet vad gäller postorder för hemtextil och dekoration. De fokuserar på förnyelse i hemmet genom variation och även egendesignade modeller för att sticka ut och erbjuda det lilla extra. Verksamheten som ingår i Ellos Group är enbart en distanshandel och ligger med bas i Borås men är aktiva aktörer i både Sverige, Norge och Finland. De riktar in sig på kvalitet och vill därmed se till att inhandlade produkter är valda utifrån höga krav. Det utförs t.ex. tvättester, nopptester, färgtester och flamtester för att bibehålla och kontrollera kvaliteten på produkten för att kunna leverera en extra prima vara till dig som kund.

rabattkod jotex 2016

Jotex har tagit ställning vad gäller djurhållning, vilket ju mycket positivt och mer om detta går att läsa på deras hemsida. De arbetar också för en ökad hållbarhet och ett långvarigt samarbete i de aktuella produktions områdena. De har flera olika avtal och samarbeten för att påverka och främja ett bättre samhällsengagemang t.ex. BCI – Better Cotton Initiative, Cirqle, Cotton Connect, Fur Free Alliance och Kemikalie gruppen.

Du hittar det nyaste och fräschaste för säsongen inom hemtextil hos Jotex. De har flertalet olika kategorier såsom gardiner, bädd, mattor, belysning etc för att du skall kunna piffa upp och rå om ditt hem med olika slags inrednings detaljer. Hur härligt är det inte att bädda rent med något nytt och i kanske färgglada kulörer! Ett fint överkast som ger dig en stor men så enkel förändring i sovrummet, alltid bra att ha ett extra så man kan byta när man känner för en förändring. Med det kan du matcha dina gardiner och kanske ha en mörkläggningsgardin därtill för att hålla ljuset ute när solen börja stiga. Glöm inte kuddfodral och matta! Så är njutningen komplett inför de kommande månaderna.

Hos Kupongerna hittar du alltid de senaste och bästa rabattkoderna som ger dig möjlighet att spara en slant. Följ länken och kika just på rabattkod Jotex och klicka dig sedan enkelt vidare till deras hemsida för att fånga vårens inköp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *