Rabattkod eNemo 2016, spara in på vitvaror!

enemo-rabattkod-2016

Välj eNemo för billiga kvalitativa vitvaror. Kupongerna har nu rabattkod eNemo där du får 10% på hela din beställning.

Är du i behov av nya vitvaror till ditt hem?

Kanske funderar du på att byta ut ditt kök totalt och investera i en modernare och fräschare design. Många nyköpta hus kanske lever kvar i 70-talet och aldrig fått sig en uppdatering, då kan det kännas som att det är dags att lyfta fram sina utrymmen och designa efter sina egna önskemål. Det gäller ju även att ha i åtanke att det även är för säkerhets skull då varor med många år på nacken kan vara en brandrisk. Nu för tiden finns det ett gott utbud på marknaden och utförande som passar för allas olika smaker.

På eNemo hittar du vit varor från de stora kända varumärkena som idag finns. För att nämna några exempel så har de till försäljning Bosch, Asko, Lumie, Samsung, Melitta, Philips, Sharp, Nilfisk, Siemens. Mest populära bland deras kategorier är Tvätt & Tork, Kyl- & Frysskåp, Spisar, Diskmaskiner med de har även massor av småvaror bland sortimentet såsom olika hushållsmaskiner samt för egenvård.

rabattkod enemo 2016

eNemo startades år 2011 och ingår i Danska WhiteAway Group där vitvaror har sålts via online butik sedan 2003. De säljer endast produkter via nätet och därför prispressa varorna och erbjuda låga kostnader. De har även fri frakt på alla beställningar. De strävar att ge dig som kund kompetent och personlig service och känner ett ansvar inför dig som kund och önskar alla sina kunder en enastående upplevelse vad gäller detta. eNemo har sitt egna lager fyllt av av ett stort urval kvalitets produkter vilket gör att de kan säkerställa snabb leverans.

Ta kontakt med deras kundtjänst redan idag för att få hjälp med dina önskemål och få en offert väl värt sitt pris utifrån detta. Glöm inte att kolla in Kupongerna.se för den rabattkod eNemo som passar dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *