Skydda din hörsel och få samtidigt ett bra ljud med brusreducerande hörlurar från CDON

Resa du mycket i arbetet? Har du en lång pendling? Har du irriterande högljudda kollegor? Du behöver de bästa ljudreducerande hörlurarna och du behöver dem nu. De kommer att sluta få din musik, podd lyssnande och ljudböcker förstörda av omvärlden och låter dig lyssna på en lägre volym, vilket i genomsnitt potentiellt kan rädda din hörsel.

Vilken eller vilka är då de bästa hörlurarna på marknaden?

Det har varit något av en (dämpad) bom i (ANC) hörlurar de senaste åren. Den trådlösa och brus besegrande tekniken har förbättrats och blivit billigare att tillverka. För närvarande finns det ett antal kandidater som står ut från mängden med enbart en hårfin skillnad mellan dem. För sin blandning av bra ljud, brus blockering, stil och användbar rörelseavkänning teknik (de pausar när du tar bort en lur från ditt öra och går till vänteläge). Här kommer så några exempel och vi hoppas att det ska hjälpa till i ditt val av hörlurar. Skriv in rabattkod cdon 10 % i sökrutan på Kupongerna och se vad du hittar för erbjudanden hos e-handelsjätten innan jul.

Vad du behöver veta om brusreducerande hörlurar

För några år sedan var bullerskyddande hörlurar var klumpiga med stora batterier, stora bärväskor och en tydlig brist på stil. Nu är de alltmer Bluetooth snarare än trådbundna, och batterierna har krympt, medan batterilivslängden har blivit längre. Men du brukar fortfarande få en väska. Det finns också fler alternativ och till och med några riktiga trådlösa. Som ett resultat, där ljuddämpare brukade säljas mycket specifikt på deras förmåga att kväva bakgrundsljud, särskilt flygplansbuller så är de nu mer universella, med skiljelinjen nu allt mer suddig mellan ANC och Bluetooth-hörlurar. Det finns fortfarande lite mild kontrovers över aktiva brusreducerande hörlurar. De låter inte alls lika bra som standardhörlurar, när det är tyst. Självklart kommer de till sin egen rätt då det finns mycket bakgrundsbrus. 

ANC låter riktigt bra

De bästa ANC hörlurarna låter dock riktigt bra. Men om du letar efter en mer förfinad ljudupplevelse, kommer trådlösa hörlurar utan ANC, till samma pris, nästan alltid att låta bättre. På grund av det sätt de konstrueras, låter de också generellt mindre bra med ANC avstängd. Avaktivering av ljuddämpandet är mer en batteri besparande åtgärd än något annat. Åh, och varför kallas de för ”aktiv” brusreducering? Eftersom de använder teknik för att avbryta ljudet. Detta är ovanpå den vanliga ”passiva” ljuddämpande effekten, vilket innebär att du använder vadderingar på hörlurarna eller helt enkelt fyller din hörselgång med hörlurar i öronen för att hålla kvar ljudet från dem och stänga ute resten.

Några av de bästa och mest populära brusreducerande hörlurarna just nu

AKG N60NC

Den trådlösa versionen av den utmärkta N60NC enheten är här och behåller alla attribut av sin föregångare samtidigt som man lägger till alternativet för Bluetooth anslutning (som nästan alla dessa hörlurar, du kan också ansluta den, för att spara batteri). Ljudet är verkligen utmärkt, och konsekvent bra oavsett om du är trådbunden eller trådlös, och med eller utan brusreducering.

Beats studio 3

Den funktion som verkligen sticker ut här är hur kontrollen för brusreduceringen anpassar sig till ljuden runt dig, oavsett om det är motorbuller, folk som snackar eller till och med vinden. En hård vind är vanligtvis en nemesis för ljuddämpande hörlurar på grund av hur de använder mikrofoner för att övervaka omgivande ljud. Beats, i samarbete med Apple, har utvecklat någon form av algoritm för att reducera det inom några sekunder och det fungerar faktiskt.

Sony WF-1000X

Som Apple Airpods men med betydligt bättre ljud. Trots några irriterande faktorer såsom laddning och att förbli ansluten så var WF-1000X ett teknisk underverk när de kom fram och de har fortfarande den bästa ljudkvaliteten utav de flesta sant trådlösa konkurrenterna. Som en del av ett ljudfiler så innehåller det även AAC- och aptX-kompatibilitet och en ovanligt bra EQ-justerare, ingår även ANC.

Sennheiser PXC 550

Om du letar runt efter de ANC hörlurarna med bäst ljud, leta inte längre. Sennheiser PXC 550 ser tråkiga ut, och har några ganska konstiga designidéer, men när det kommer till ren ljudkvalite så finns det inget som slår de här hörlurarna.

Kupongerna önskar dig lycka till när du handlar med rabatterbjudanden på nätet.

/Teamet på Kupongerna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *