Parabenfri Hud- och hårvård från BodyFarm

Ekologisk Hudvård Bodyfarm

BodyFarm Ekologisk Hudvård

Nu har succen kring Body Farm äntligen kommit till Sverige. Varumärket finns representerat i över 16 länder runt om i världen – från Kina till lilla Sverige. Succen Body Farm ekologiska hudvårdsprodukter har funnits i över 25 år och är älskad i över 16 länder. De produkter som Body Farm tillverkar är veganska och testas inte på djur. De är dessutom fria från parabener, mineraloljor, proplyenglykoler och färgämnen.

Handla ekologisk hudvård till bra priser med Body Farm Rabattkod och Body Farm Erbjudanden. Kupongerna har ett nära samarbete med BodyFarm vilket innebär att du alltid kan räkna med bra rabatter när du handlar deras ekologiska skönhetsprodukter.

De produkter som BodyFarm saluför utvinns genom en kombination av extrakt från örter och växter. Dessa naturliga ingredienser har helt ersatt de kemikalier som kan orsaka skadliga effekter både på miljö och för konsumenten. De naturliga ämnen som används härstammar från Extrakt, Vegetabiliska oljor och Eteriska oljor.

När du ska handla ekologisk hudvård och ekologisk hårvård är det bra att vara kräsen, och vi vågar påstå att BODYFARMs ekologiska skönhetsprodukter kommer täcka dina önskemål. Produkterna är prisvärda och har fantastiska effekter och framförallt så luktar dom helt underbart. Det finns tydliga skillnader vad gäller traditionella skönhetsprodukter och ekologiska skönhetsprodukter. De ekologiska produkternas ingredienser kommer från naturen och innehåller ej några former av kemikalier som potentiellt riskerar vara skadliga.

Handla ekologisk hudvård med schyssta villkor både mot dig som konsument och mot naturen. Butiken BodyFarm erbjuder fri frakt vid köp över 299 kr och alltid snabba leveranser. Du får dessutom nya spännande produktprover med varje försändelse.

Ett extra plus i kanten är att din miljöpåverkan dessutom minimeras. BODYFARM har ett stort sortiment av Ekologisk Hudvård, Ekologisk Hårvård, Ekologisk Ansiktsvård, Ekologisk Body Milk, Ekologisk Handvård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *