La Redoute rabattkod 2016, handla billiga vår och sommarkläder!

la-redoute-rabattkod-2016

Nu är våren här och lusten att byta ut vinter garderoben är ett faktum, det kan du enkelt med en La Redoute rabattkod. Skönt att kunna hänga undan de mörka tunga vinterkläderna och plocka fram de lite tunnare kläder man kanske har undanstoppat eller på vinden. Du kanske är i behov av något nytt såsom härliga sommarklänningar eller så tillhör du den mode medvetna kategorin så du vill anpassa din garderob efter de olika säsongerna och det allra nyaste modet. Då är det ju väldigt rätt tidpunkt att börja titta runt i butiker och enklast är trots allt att klicka sig fram online.

Nu finns La Redoute rabattkod ute på kupongerna.se och idag finns möjligheten att få 50% på hundratals klänningar. Det är bara att passa på och gå in och inspireras och söka efter något som passar dina sommardagar och sommarkvällar. De har även fyllt lagret inför kommande student tider, sommar bröllop och för dig som kanske konfirmerar dig i senare under försommaren. Som student vet man att det är svårt och att vissa storlekar snabbt tar slut, så det är både skönt att få köpt sina kläder inför den stora dagen i tid för att vara på den säkra sidan att få det man önskar men även för att slippa stressen av att vara ute i sista minuten.

la redoute rabattkod 2016

La Redoute öppnades som ull spinneri 1873 i Frankrike och namngavs efter gatan. 1922 gav sig företaget ut i postorder världen med sina ull kläder och år 1926 ges deras första katalog ut. Fram tills idag har de utvecklats stort både i storlek och i sin affärsidé genom sitt breddade sortiment och satsning på Haute Couture för vanliga folk. La Redoute börjar idag varje säsong med ett samarbete med en känd designer. Exempel på olika designers är Paco Rabanne, Yves Saint Laurent, Karl Lagerfeld, Jean-Paul Gaultier. Årets designer är från Carven modehus och duon som står för samarbetet är Alexis Martial och Adrien Caillaudaud.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *