Köp tv- och datorspel på nätet och spar pengar med Kupongerna

Att betala pengar för en nedladdning av spelet istället för en fysisk kopia du bär hem från butiken kan vara ett svårt steg för vissa. Ett sådant sätt att handla erbjuder dock många fördelar jämfört med traditionell shopping. Kupongerna hjälper dig att spara några slantar när du vill handla spel på nätet. Du kan till exempel skriva in “cdon rabattkod” i sökrutan på startsidan och använda rabattkoden hos CDON om du vill köpa något av de spelen som omnämns i artikeln längre ned. Att köpa spel på nätet är en väldigt annorlunda upplevelse än den traditionella shoppingupplevelsen i fysiska butiker. På nätet kan du snabbt och enkelt hitta det du är intresserad av genom att söka i butikernas sortiment direkt i webbshoppen. Att köra till köpcentret och hoppas att spelet finns på lager är något som tillhör det förflutna.

 

Underhållningen finns där precis när vi vill

Det underbara med internet är den förändring som just nu sker kring hur, när och var vi nu konsumerar underhållning och att du kan få digital underhållning skickad direkt till din dator när andan faller på. Vi behöver inte längre vänta på att serier och filmer ska komma ut i butikerna, sändas på tv eller släppas på bio för att avnjuta dem. Det samma gäller även dator och tv spel då i vår digitala värld är underhållning nu tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Spelindustrin har haft enormt nytta av denna revolution. Bra innehåll är nu tillgängligt för spelare runt om i världen till ett mycket lågt pris.

För de av er som fortfarande försöker förstå begreppet ”nedladdning av ett spel”, har vi tagit fram 6 skäl till att köpa spel online

  1. Ingen frakt

Spel, filmer och musik är alla idealiska för den digitala världen. Vi såg alla utvecklingen där våra filmer och musik gick från kassetter till CD skivor till MP3 spelare. Spelens utveckling är inte mycket annorlunda. Vi har äntligen nått en punkt där en fysisk produkt inte längre är nödvändig och därför behövs det inte heller någon frakt av de här produkterna.

  1. Direkt uppdateringar

Det kan hända att spel släpps med vissa problem i dem. Även om ett spelföretag har en grupp i världsklass som granskar deras spel innan de släpps så glider ofta några problem  genom granskningen. Dessa misstag kan åtgärdas nu på nätet då spelföretagen snabbt släpper uppdateringar till spelen så att felen kan åtgärdas. Föreställ dig din besvikelse om du kommer hem från ditt besök på den lokala spelbutiken bara för att upptäcka sprickor eller repor på spelets cd skivor. Det är ganska frustrerande att behöva åka tillbaka till affären för att byta ut spelet till en fungerande kopia. Detta kan du slippa undan om du köper spelet på nätet då inga cd skivor eller liknande behövs.

  1. Ökad tillgänglighet

För det mesta är hemsidan alltid tillgänglig och redo för affärer. Om du vill köpa ett nytt spel klockan 3:00 är det inte ett problem. Internet är alltid redo att leverera.

  1. Massiv katalog

Fysiska butiker har en stor begränsning då man är bunden till sitt utrymme och lokaler är dyra att hyra eller köpa. Tänk dig att du letar efter det senaste super Mario, tomb raider eller FIFA spelet, chanserna för att du kommer få tag på ett nytt och populärt spel som dem i din lokala spelbutik är ganska små. Hemsidor som handlar med digitala produkter har å andra sidan inga  begränsningar när det kommer gäller hur många kopior som finns på varje spel.

 

Spar pengar med rabattkoder när du köper spel hos CDON

  1. Undvik att köpa grisen i säcken

Hur många gånger har du sett ett spel eller en film med fantastisk bilder på boxen som du bara var tvungen att köpa. Bara för att när du senare kommer hem upptäcker att filmen eller spelet var katastrofalt dåliga. Låt dig inte luras av förpackningarnas utseende. På spelbutiker online kan du kolla både bilder och filmer från spelen. Är du fortfarande inte säker på att du kommer att tycka om det? Då finns det många forum och bloggar som erbjuder djupgående recensioner och diskussioner om spelen så du kan få all information du vill.

  1. Prova spelet innan du köper det

Skulle de videos som finns om spelen inte räcka till för att du ska kunna bestämma dig för att köpa det, finns det alltid en möjlighet att prova spelet innan du köper det. Reglerna för hur detta fungerar varierar dock från företag till företag så men det som brukar gälla är att man har lov att prova spelet i en timma efter köpet och är du inte nöjd så får du pengarna tillbaka men förlorar åtkomsten till spelet.

 

Kan du tänka dig en butik som låter dig ta ett spel hem för att försöka en timme innan du genomför ett köpa? Inte särskilt troligt! För att vara rättvist finns det i vissa spelbutiker möjligheten att prova ett urval av nya spel men du kan inte testa vilket som helst och ofta är det kö till test exemplaren.

 

Kupongerna önskar dig lycka till när du handlar med rabatterbjudanden på nätet.

/Teamet på Kupongerna

************************************************************

Kupongerna ser sig själva som samlingsplatsen för alla personer som vill dra nytta av en eller flera rabattkoder och som älskar att ta del utav olika rabatterbjudanden när de handlar på nätet. För att du alltid skall ha tillgång till uppdaterade rabattkoder uppdateras bloggen dagligen på https://kupongerna.se/.

Följ oss på Google + för en rabattkod cdon eller gilla Kupongerna på Facebook och leta upp fri frakt cdon rabattkod för att inte missa våra senaste uppdateringar från våra 3 000 onlinebutiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *