Hitta din nästa spännande thrillerbok på CDON – använd en rabattkod för lägre pris

Det kom så många bra thrillers och spännande böcker under 2018 att det kan vara svårt att välja bland alla böcker som får bokhandlarnas hyllor att nästan välta, så här kommer några tips på de mest populära. Gå till sökrutan här på Kupongerna och sök efter ”rabattkod cdon 10%” för att hitta ett förmånligt erbjudande för denna bok.

Kvinnan i fönstret, spännande bok av A.J Finn

För läsare av Gillian Flynn och Tana French kommer ett av årtionden mest efterlängtade debut och som redan planeras som en stor film från Fox. En historia med skarpa svängar, kraftfull Hitchcock thriller om en kvinna med torgskräck som tror att hon bevittnade ett brott i ett grannhus. Anna Fox bor ensam, en enstöring i hennes hemstad New York. Hon spenderar sina dagar med att dricka vin (kanske för mycket), tittar på gamla filmer, blickar bakåt mot lyckligare tider och spionerar på sina grannar. Familjen Russells flyttar så in i huset mitt emot bestående av, en far, en mamma och deras tonåriga son. Den perfekta familjen men när Anna tittar ut genom fönstret en natt, ser hon något hon inte borde, hennes värld börjar smulas sönder och chockerande hemligheter avslöjas. Vad är äkta? Vad är föreställt? Vem är i fara? Vem har kontroll? I denna djävulskt gripande thriller är ingen och ingenting vad det verkar.

Den andra kvinnan av Greer Hendricks och Sarah Pekkanen

När du läser den här boken kommer du att göra många antaganden.

  • Du kommer att anta att du läser om en avundsjuk exfru.
  • Du kommer att anta att hon är besatt av hennes ersättare.
  • Du kommer att anta att du känner till anatomin i den här trånga kärlekstriangeln.

Vårt tips är att inte anta någonting utan försök istället hitta lögnerna mellan raderna.

En farofylld överfart av Rachel Rhys

Tjänstemän och socialister sippar cocktails sida vid sida på vägen till sina nya liv i denna spännande, förföriska och fullständigt uppslukande historisk suspensions roman i traditionen av Agatha Christie’s döden på Nilen och Ken Follett’s Night Over Water. Fartyget kan vara som en enda värld, en stor flytande stad bortom normala regler men ju längre resan går desto mer instängt börjar det kännas, däck på däck, passagerare på passagerare, alla går runt varandra utan att kunna ta vägen någonstans. 1939 talets Europa ligger på randen till krig när unga Lily Shepherd stiger ombord på ett skepp från Essex till Australien. Hon är redo att bryta med sitt förflutna. Passagen visar sig magisk, komplett med levande musik, cocktails och baler. Med stopp vid exotiska platser längs vägen Neapel, Kairo, Ceylon. Resan visar Lily platser som hon knappt kunnat drömma om och gör det möjligt för henne att skaffa vänner med dem som står ovanför hennes sociala status, folk som vanligtvis aldrig ens skulle hälsa på henne. Hon tillåter sig till och med att hoppas att en man som hon inte skulle kunna ha en framtid med utanför skeppets kokong kanske kommer känna samma som hon.

Lily inser snart att hon inte är den enda som döljer hemligheter. Hennes nyfunna vänner det giftiga, rika paret Eliza och Max, Cambridge utexaminerade Edward, den judiska flyktingen Maria och den fascistiska George undflyr också alla de bort från sina förflutna. När resans glamour så falnar, är scenen inställd på att något otäckt kommer inträffa. När fartyget så går i hamn är två passagerare döda, krig har deklarerats och Lily’s liv kommer att ändras oåterkalleligt.

Hon som inte vet av Karen Cleveland

I strävan efter en rysk terroristgrupp på amerikansk mark upptäcker CIA analytikern Vivian Miller en farlig hemlighet som hotar hennes jobb, hennes familj och hennes liv. På jakt efter en välbehövlig befordran, har hon utvecklat ett system för att identifiera ryska agenter, till synes vanliga människor som lever som alla andra. Efter att ha tagit sig in på en datorn tillhörande en potentiell rysk agent, snubblar Vivian över en hemlig dossier innehållande informationer om ryska agenter som verkar i USA. Några klick senare är allt som är viktigt för henne, hennes jobb, hennes man, även hennes fyra barn hotad. Vivian har lovat att försvara sitt land mot alla fiender, utländska och inhemska men nu står hon inför omöjliga val. Krossad mellan lojalitet och förräderi, trohet och svek, kärlek och misstankar, vem kan hon lita på?

Morden i Baronville av David Baldacci

Detektiv Amos Decker mannen som inte kan glömma något. Amos Decker och hans journalist vän Alex Jamison besöker Alexas syster i Baronville, en liten stad i västra Pennsylvania som har drabbats hårt ekonomiskt. När Decker är ute på husets bakre veranda och pratar med Alexs systerdotter, märker han flimrande ljus och sedan en brinnande flamma i fönster i huset tvärs över gatan. När han går för att undersöka finner han två döda kroppar inuti och det är inte klart hur någon av männen dog. Det här är bara toppen på isberget. Det finns något som händer i Baronville som kan vara som en kanarie i kolgruvan för resten av landet. Inför en helt tystlåten lokal polisstyrka och vägspärrar uppförda av osynliga styrkor, måste Decker och Jamison dra i alla trådar för att lösa fallet. Till och med Decker’s ofelbara minne kanske inte räcker för att rädda dem.

Presidenten är försvunnen av Bill Clinton och James Patterson

Vita huset är hemmet för USA: s president, en av de mest bevakade och övervakade, personen världen. Så hur skulle en amerikansk president kunna försvinna utan ett spår? Och varför skulle han välja att göra det? Ett oöverträffat samarbete mellan president Bill Clinton och världens bästsäljande roman författare, James Patterson skapar en fantastisk historia om maktens topp. Full av det som verkligen känns som personen i det ovala rummet. Den övermänskliga pressen, de hjärtekrossande besluten, de spännande möjligheterna, den åtråvärda makten, ja det här är en av årtiondets thrillers, som konfronterar de mörkaste hot som står inför världen idag, med de högsta insatserna som man kan tänka sig.

Kupongerna önskar dig lycka till när du handlar med rabatterbjudanden på nätet.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *