iPhonebutiken slår på stort – lanserar ny sajt och designprofil

iPhonebutiken har dragits med ett sjunkande resultat under en längre tid, men nu ska det bli andra bullar säger medgrundaren Daniel Andersson till E-handel.se:

”Förra designen lanserades 2012 och då hade vi runt 1 300 produkter. Sortimentet har sedan dess utökats till att innehålla över 12 000 produkter. Nu ändrar vi både sajten och logon. Desktop-designen är självklart ny, men störst förändring ser man nog på mobilsidan”

Tack vare detta tilltag har orderingången ökat med över 25%. Daniel är även mycket stolt över att den nya designen har anpassats speciellt för Apples flaggskepp iPhone X (och efterföljande modeller):

”Något som är work-in-progress, men som vi ändå kommit en bit med, är att faktiskt stödja device-pixel-ratio upp till 3. Något som iPhone X och uppåt har. Jag har kollat runt bland andra sajter och än så länge har jag inte stött på många som har stöd för detta på rätt sätt”

Det återstår fortfarande att se om den positiva trenden håller i sig, men vi på Kupongerna.se önskar iPhonebutiken-gänget lycka till.

Tips: Handla iPhoneskal med upp till 75% rabatt  på iPhonebutiken. Varför inte höja orderingången lite extra *wink wink*.

Den nya landningssidan..

Topplistan..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *