Indiska rabattkod 2016 för dem billigaste kapen!

indiska-rabattkod

Just nu hittar du en Indiska rabattkod för 20% rabatt på hela sortimentet på Kupongerna.se! Passa på nu när Indiska rensar ut vinterkollektionen och välkomnar den nya vårkollektionen! På Indiska hittar du färgrika kläder, accessoarer och inredning för att ljusa upp dit hem och din vardag. Hos Kupongerna hittar du även rabattkoder och kuponger till flera andra butiker. Kika in här för att se dem senaste aktuella rabattkoderna och kupongerna.

Indiska är ett familjeföretag som har funnits i mer än 110 år och började i Stockholm. Nu hittar du Indiska vid 100 olika butiker runt om i Norden och Europa. Indiska säljer egendesignat mode med inspiration av både Skandinavien och Indien. Indiskas affärsidé är att föremedla deras passion för Indien genom att sälja både inredning och kläder inspirerade därifrån.

Inom Indiska finns det en flamma för att förändra samhället till det bättre. De satsar stora pengar på att hjälpa till med situationen i Indien genom olika projekt som ”Health”, ”Water”, ”Education” och ”Fair Trade”. Varför gör de detta? De känner att de har ett ansvar gentemot Indien eftersom det är Indiskas själ. Därför vill de ta extra ansvar när det gäller produktionen och människorna för en bättre framtid i Indien. Fight for change är något de hållt på med sedan 60 talet. Du kan läsa mer om detta på deras hemsida. På hemsidan hittar du information om kundservice, vart du hittar butiker, kollektionen och jobb ansökan.

indiska rabattkod

Är du en av dem som bryr sig om arbetsmiljön där kläderna tillverkas? Handla då på Indiska och gärna med en Indiska rabattkod.

Följ Indiska på deras olika sociala medier så som Pinterest, Instagram och Facebook eller varför inte ladda ner deras app för att ta del av deras senaste uppdateringar. Glöm inte att anmäla dig för Indiskas nyhetsbrev för eventuella erbjudanden och rabattkoder.

#indiska #kupongerna #rabattkoder #rabattkod #kuponger #fightforchange #education #indien #inredning #mode #kläder #Skandinavien #rabattkodindiska

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *