Använd en rabattkod – 10 Smink tips plus rekommendationer på populära makeup märken

Makeup kan helt omvandla ditt utseende och ge dig extra förtroende men ibland kan applikationen vara svår. Här kommer därför några grundläggande tips som alla kan ha nytta av att känna till och komma ihåg samt några förslag på populära sminkmärken att använda. Du kan hitta erbjudanden från cdon som ”rabattkod cdon 10 %” om du går till deras sida här på Kupongerna.se. 

Så förbereder du huden på det bästa sättet

Förbered din hud genom att antingen applicera en fuktkräm eller en primer, men det är inte nödvändigt att använda båda.

Några av de bästa märkena att använda

Covergirl, bareMinerals och Maybelline.

På detta sätt applicerar du din ögonmakeup

Du kanske har trott att det var din foundation som du börjar med men när det gäller smink applikationen handlar allt egentligen om ögonen. Experter föreslår att du börjar med din ögonmakeup så att olyckliga missar med ögonskuggan eller en oavsiktlig utsmetning av mascara inte förstör din foundation.

Tips på vilka märken du bör använda här

L’Oreal och Lancôme.

Hur concealer bör appliceras

Concealer kommer härnäst och det är ett bra sätt att täcka upp fläckar och hud skavanker, såsom påsar under ögonen eller missfärgning. Applicera concealer på problemområdena med en liten borste och dutta sedan med fingret för att blanda ut det.

Några av de mest populära märkena är

Revlon, L.A. Girl och NYX.

Hur man lägger på en Makeup Foundation

Var uppmärksam på att den foundation du använder har en färg som är så nära din egna som möjligt då du vill komma så nära din normala hudton som möjligt för att få ett naturligt utseende. Ett sätt att se till att du väljer rätt färg är att använda olika nyanser på handen och observera färgerna i naturligt ljus. Den färg som försvinner och smälter samman med din hands hudfärg är rätt nyans för din hudton. Välj en foundation med en lätt täckning och en som har SPF egenskaper för att ge din hud extra skydd mot solen.

Förslag på några märken att använda

L’Oreal samt Maybelline.

Så lägger du till en rodnad

Lägg till en glöd åt din hud genom att lägga till en rouge. Rougen kommer i en mängd olika nyanser och medan du ska välja en som kompletterar din hudton, så bör du också välja beroende på det utseende som du vill uppnå. Gå t.ex ljusare med en rosa nyans under dagen och ta ut den mörkare nyansen för ett felfritt kvälls utseende. Vid applicering av rouge så var noga med att blanda uppåt mot hårlinjen och sedan nedåt. Upprepa denna rörelse om du vill intensifiera färgen.

Några av de mest omtyckta märkena är

Clinique, Bobbi Brown och theBalm.

Så här applicerar du läppstiftet

Även om läppstiftet ser bra ut så är det viktigt att du förbereder dina läppar innan du drar uppmärksamhet till dem med färg. Fukta därför dina läppar med en chapstick eller exfolierar dem på förhand. Om dina läppar är tunna och torra, bör du välja en nyans som ligger så nära din naturliga läppfärg som möjligt. Om dina läppar är i bra skick så är det fritt fram att experimentera med färger, rött är alltid en favorit men när du använder mörkare nyanser se då till att alltid använda en lip liner.

Tips på några populära märken

Estee Lauder samt L’Oreal.

Användningen av läppglans

För att skapa en glansig effekt, avsluta genom att lägga till ett lager av lipgloss och voila, du är ett steg närmare ett perfekt felfritt smink session.

Några av de mest populära märkena är

Revlon, L’Oreal, Clinique och NYX

Kupongerna önskar dig lycka till när du handlar med rabatterbjudanden på nätet.

/Teamet på Kupongerna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *