Fynda på REA

Man som shoppat

Handlar du på impuls? Då är du långt ifrån ensam, men att handla på impuls kan också leda till att du gör av med en hel del pengar i onödan. Inte nog med att du kanske köper på dig saker som du egentligen inte behöver eller har användning för, utan du säkerställer också att du tömmer din plånbok i förtid. Genom att ha lite is i magen och vänta tills saker är på REA kan du minimera risken för att detta händer.

Att handla på REA eller leta efter rabattkoder är idag ett väldigt bra sätt att shoppa. Många människor lägger ner stor vikt vid att försöka handla när saker och ting är så billigt som möjligt och förhoppningsvis är det precis där du också vill vara. Majoriteten av alla butiker, fysiska så väl som online, har reor och rabatter med jämna mellanrum. Här gäller det bara för dig att ha koll på när just din efterlängtade pryl kommer att rabatteras.

Att behöva sitta och kolla på butikers hemsidor hela dagarna för att invänta en REA kanske inte är speciellt optimalt. Vi förstår såklart att du har många andra saker för dig som du kommer att behöva prioritera mer. Därför vill vi tipsa dig om att använda dig av nyhetsbrev eller prenumerera på hemsidor där rabattkoder till olika företag brukar ges ut på en återkommande basis. Genom nyhetsbrev kan du få direkt information och erbjudanden från ett specifikt företag om de olika kampanjerna som de har och via en sida för rabattkoder kan du få tillgång till koder helt kostnadsfritt. Du behöver således inte göra jobbet själv, utan kan använda dig av modern teknik.

Handla när tillfället ges

Låt oss säga att du nu är på jakt efter något mycket specifikt och äntligen har den stora rean början. Nu är det då såklart hög tid för dig att agera och faktiskt köpa hem produkten när den är som billigast, men vad händer om dina pengar på banken inte räcker till? Att vänta med att köpa prylen är helt klart ett alternativ, men risken är då stor att du går miste om rabatten och således behöver invänta nästa omgång. Ett annat alternativ är att du ansöker om ett lån. Beroende på hur mycket pengar som du kommer att behöva finns det olika låneformer att välja mellan. Gäller det dock ett köp av en bostad krävs annat.

Privatlån, snabblån och smslån är de absolut bästa låneformerna som du kan använda dig av när du vill handla något så snabbt som möjligt och med bra ränta och villkor. Du kan också använda dig av krediter, men krediter kan ta längre tid att jämföra och står du i butiken är det vanligt att man bara hakar på det försäljaren erbjuder i kreditväg. Genom ett lån har du tid att jämföra för att hitta det bästa erbjudandet för just dig, ditt ändamål och din plånbok. Ett exempel på en mycket bra jämförelsesajt är Axo Finans där du kan jämföra mellan många olika långivare.

Varför är det viktigt att jämföra?

Du har säkerligen fått höra både en och flera gånger att du ska jämföra priser på saker och ting innan du väljer. Precis som att du kan använda dig av rea och rabattkoder för att hitta de bästa priserna på produkter och tjänster, kan du använda dig av en jämförelsesajt för att hitta det bästa lånet. Om du är ute efter att spara pengar på produkter ska du naturligtvis inte sätta käppar i hjulet för dig själv genom att välja ett lån med skyhög ränta eller med dåliga villkor.

När du jämför lån har du möjlighet att snabbt och enkelt kunna se vilken bank eller långivare som finns och som är beredd att erbjuda dig ett lån. Här kan du få en snabb överblick över ränta och löptid, men du kan även läsa igenom de allmänna villkoren och vad som gäller om du till exempel vill betala av lånet i förtid. Att vilja låna pengar för att köpa något när produkten är på rea är inte ovanligt, men det är viktigt att försöka ha tålamod om det är pengar som du vill spara in på. Många långivare har höga räntor och villkor som låser dig till lånet, även om du skulle ha möjlighet att betala av det i förtid.

En jämförelse av lån går väldigt snabbt och vanligtvis har du fått svar från samtliga banker som jämförelsesajten samarbetar med inom loppet av 24 timmar. Du är aldrig bunden till att ta något av lånen och binder dig inte förrän du har valt att signera ett lånelöfte. I samband med din ansökan hos låneförmedlaren kommer en kreditupplysning att tas. Det blir dock bara en enda kreditupplysning, vilket inte påverkar din kreditvärdighet så mycket som det annars skulle ha gjort om du ansökte från flera banker på egen hand.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *