Caliroots rabattkod 2016, spara in på streetwear!

CaliRoots-rabattkod

Just nu erbjuder Kupongerna.se en Caliroots rabattkod! Är du ute efter den bästa blandningen av streetwear och sneakers så sak du kika in på Caliroots hemsida för den maximala upplevelsen. De varumärken som erbjuds till försäljning är mestadels import från USA och Japan och uttrycket de vill förmedla är ett typiskt fräscht och klassiskt skate mode, allt för den rätta Kalifornien känslan som många eftersträvar och är ute efter. De öppnade sin första butik år 2003 och alla deras nuvarande butiker ligger i Stockholm, men de har systerbutiker i Göteborg såsom Hollywood men med ett litet större sortiment och allt för action-sport och där kan man känna av influenserna utifrån Caliroots kärna. De olika butikerna i Stockholm har lite personlig inriktning så kika in på deras hemsida för att upptäcka i vilken butik som du kan hitta din efterfrågan bäst. Exempel på olika märken är Huff, Diamond, Nice, Adidas, Vans, Carhartt, Common Projects bara för att nämna några.

Caliroots rabattkod 2016

Nu har det nästan blivit dags att börja gå igenom garderoben och titta på vad som behöver uppdateras i sko- och klädväg. Ett par fräscha nya sneakers är helt rätt även i vår och nästan ett måste nu när vårsolen börjar titta fram och värma upp oss ur vinterdvalan. Vi kan snart hänga undan de tjockaste jackorna och plocka fram de tunnare, men det är inte alltid de fortfarande passar eller håller stilen men vilket istället ger dig en möjlighet att spana in bland de nyinkomna varorna på Caliroots hemsida och klicka hem lite nytt som får dig att möta våren på bästa sätt.

För tillfället får du fri frakt via Kupongerna.se och Caliroots rabattkod. Klicka på länken för att aktivera Caliroots rabattkod och vidare in på deras hemsida Caliroots.se för att påbörja uppfräschningen av din vårgarderob med sneakers, jeans, t-shirtar och kanske en clean snygg keps! Enjoy!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *