Båsenberga Hotell & Konferens – ett sörmländskt paradis

Golfweekend-på-Båsenberga-hotell

I Sörmland, precis intill sjön Kolsnaren, ligger idylliska Båsenberga. Hit är det bara 4 kilometer från Vingåker eller 2 mil från Katrineholm.
Hotellet erbjuder tre olika rumstyper, standard, deluxe och svit. Inredningen har en röd tråd med övriga hotellutrymmen och det är en tydlig lantlig inredning. Ingenting har lämnats åt slumpen, här har man lagt tanke bakom varje detalj för att få en härlig helhet som ger ett skönt lugn.

Båsenberga har kanske framför allt blivit känt för att de bara ligger ett stenkast från den fina 18-hålsbanan på Vingåkers GK. Därför har man tagit fram ett golfpaket för att du ska kunna komma iväg på en härlig golfweekend där du kan bo i en avkopplande idyll, njuta av god mat och samtidigt spela golf. Banan välkomnar allt ifrån de som är riktiga entusiaster till de som ska ta sin första sving på banan. I golfpaketet får man välja om man vill ha teetid på Vingåkers GK eller om man istället vill prova Flens GK. Paketet inkluderar också entré till den fantastiska relaxavdelningen, middag på kvällen och en härlig frukost som start på nästa dag.

Mer än Golf

Förutom golfweekend erbjuds också festarrangemang på Båsenberga. Här anordnas fester till såväl bröllop som jubileer eller andra tillställningar. Personalen gör allt för att festen ska bli perfekt och en kväll att minnas.
De tar också hand om allt runt omkring så att man själv bara kan fokusera på att ha roligt och mingla. Det finns flera olika bröllopspaket att välja mellan men man kan också skräddarsy sin egen lösning.

Båsenberga är verkligen en plats för avkoppling, om det så är på hotellets relaxavdelning med bubbelpool, bastu eller en massagebehandling. Eller om du föredrar att spela golf, vara aktiv utomhus eller bara strosa i de fantastiska omgivningar som finns här.
En sak är i alla fall säker, Båsenberga ger andrum i vardagen och ett lugn i själen.

Besök Basenberga.se och läs mer om deras golfweekends.

Fest- och bröllopsarrangemang hos Båsenberga Hotell och konferens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *