Mission Impossible Fallout – en av de bästa actionfilmerna till 10 procent rabatterat pris med rabattkod

Stora actionfilmer har en rytm som nästan inga andra genres. Tänk på hur de olika häftiga stunts i ”Mad Max: Fury Road” blir en del av berättandet. Tänk på hur ”Die Hard” flyter så smidigt från scen till scen, vilket gör att vi känner att vi är där med John McClane. Tänk på den bländande redigeringen av ”Baby Driver” och hur den byggs upp med ljuddesignern, musik och action i ett och samma paket. Likt dessa filmer så har den senaste mission impossible filmen den finjusterade, perfekta blandningen av alla tekniska element som krävs för att göra en bra actionfilm, allt i drivkraften av ett fantastiskt manus och förankrat av bra action uppträdanden för att inte bara arbeta inom genren utan att transcendera den. Detta är en av årets bästa filmer.

Action i rusande fart

För första gången i denna franchise, har regissören Christopher McQuarrie gjort vad som i grunden är en direkt uppföljare till den tidigare filmen ”Mission Impossible Rogue Nation.” Utan att slösa tid, så kastar ”Fallout” tittarna rätt in i berättelsen och får de viktiga bakgrunds detaljerna snabbt ur vägen så att action kan komma igång. Så många actionfilmer spenderar mycket tid med att ge utrymme åt skurkar som får hålla monologer i all evighet och bygger långsamt upp kärnan i handlingen.  Tittaren riskerar dock inte att råka ut för sådant i den här filmen då det inte tar lång tid för den att komma igång. Få filmen till ett bättre pris genom att skriva in ”rabattkod cdon 10 %” i sökrutan här hos Kupongerna.

Atombomber och dubbelagenter i en explosiv och spännande kombination

En grupp som kallas the apostles vill skapa kaos. Det är verkligen allt du behöver veta. De tror att själva lidandet leder till fred, så det är dags att ge världen riktig smärta. Det är tydligt att de har arbetat med någon på insidan av IMFs med kodnamnet John Lark för att få vapen kvalificerat plutonium för att skapa tre smutsiga bomber. Ethan Hunt (Tom Cruise) måste skaffa tillbaka plutoniumet men han hemsöks av Solomon Lane (Sean Harris) alltså den skurk från förra filmen som Hunt lät överleva. Syndikatets chef har utnyttjats av intelligens byråerna för att leta efter information om den grupp som dödat IMF agenter men han är också en del av den nya planen som är i rörelse som hotar att förstöra världen.

När filmen börjar så får Hunt uppdraget av sin chef Alan Hunley (Alec Baldwin) att åka till Paris för att hitta John Lark innan han hinner köper plutoniumet. Han får så även en brutal sidekick vid namn August Walker (Henry Cavill) av Alans överordnade Erica Sloan (Angela Bassett). Sloan är inte säker på att hon litar på Hunt eller Hunley och vill ha en av sina egna män på det avgörande uppdraget, någon hon vet som gör vad som krävs för att slutföra uppdraget. Det finns en ström som flyter under ytan genom ”Fallout” om hur mycket man bör vara villig att offra för allas bästa alltså den klassiska spionfilmer frågan om du skulle döda någon du älskar för att så rädda livet på miljontals främlingar. 

Kan Cruise och hans sidekick rädda världen?

Den här dynamiska duon beger sig så till Paris och det dröjer inte länge innan de får sällskap av för oss bekanta ansikten såsom Luther (Ving Rhames), Benji (Simon Pegg) och Ilsa (Rebecca Ferguson) och ja det blir snabbt ett dödligt läge. ”Fallout” är en av de bästa actionfilmerna som fungerar oavsett om du uppmärksammar handlingen eller inte. Det är en av de mest strömlinjeformade och snabba filmerna i Hollywoods historia. Oroa dig inte. Det finns en handling som faktiskt är intressant och som känns både tidlös och aktuell på det sätt som den spelar med lojalitet och identitet. McQuarrie och Cruise är dock medvetna om att de inte enbart kan luta sig för mycket på handlingen för då kan folk komma att förlora intresset. Vi behöver inte långa dialoger. De ingredienser man behöver för att laga till en bra actionfilm finns här, allt från atombomber, en dubbelagent eller två samt ett galet geni.

Kupongerna önskar dig lycka till när du handlar med rabatterbjudanden på nätet.

/Teamet på Kupongerna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *