T.ex. HM, Lagerhaus, Klockia, Apotea

Publicerad 29 september, 2016

MyBeat

 

Är du också trött på att binda upp dig på krångliga abonnemang som kostar mer än de smakar? Vi med!

Betala för det du vill ha – inget annat.

My Beat är en utmanare inom mobilbranschen och erbjuder mobilabonnemang, med eller utan ny telefon, med snabb data och 4G-täckning i toppklass.

Mybeat tagit fram fyra olika abonnemang som är anpassade efter vad kunder i olika åldrar verkligen vill ha – vilket allt som oftast är riktigt mycket surf för pengarna.

Deras fyra abonnemang – Beat One, Beat Two, Beat Three och Beat Four – erbjuder mycket surf för pengarna, har en av de bästa täckningarna på marknaden och varje abonnemang är anpassat beroende på hur pratglad du är.

Därför är det också superbra att dom inte har någon bindningstid, så att du kan byta abonnemang mitt i månaden om det skulle behövas. Använder du upp all din datamängd kan du enkelt köpa mer vid behov. Sen återgår du automatiskt till din ursprungliga månadskostnad och datamängd under nästföljande månad.

Förutom den fantastiska flexibiliteten så har vi heller ingen faktureringsavgift, något som ofta kan springa iväg och dra upp räkningen utan att man tänker på det.
Slipp den ovälkomna avgiften och passa dessutom på att samla hela familjens abonnemang på en faktura, så blir det mindre krångel för alla inblandade.

På tal om det; är ni en familj med surfglada barn kan det också vara skönt att hålla lite koll på hur mycket surf som går åt. Därför går det enkelt att, via hemsidan, spärra varje abonnemang från att köpa mer surfmängd om det skulle springa iväg någon månad.
Du kan självklart också spärra betalsamtal, utlandssamtal mm.

Du får alltså inte bara ett bra abonnemang utan bindningstid till oslagbart pris, utan också tillgång till en innovativ plattform där du kan skräddarsy varje abonnemang.

Klicka här för att se vilka erbjudanden och rabattkoder vi har till MyBeat just nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *