T.ex. HM, Lagerhaus, Klockia, Apotea

Publicerad 28 oktober, 2015

Lentiamo Rabattkoder köp rabatterade kontaktlinser och tillbehör

Lentiamo rabattkoder kuponger och erbjudanden. Lentiamo.se har allt inom kotaktlinser och tillbehör. Det är en professionell e-handel företag specialiserad på kontaktlinser med brett sortiment och konkurrenskraftiga priser. Hitta alla Lentiamo Rabattkoder.

Vi på Kupongerna.se tycker att Lentiamo har bra och billiga produkter men också att du ska kunna spara ännu mera med våra Lentiamo Rabattkoder.

Lentiamo Rabattkoder

Lentiamo.se är en av de största återförsäljarna av linser i Europa och den allra största i Centraleuropa. Hos Lentiamo hittar du även linsvätskor, ögondroppar och andra tillbehör till dina linser.

Lentiamo erbjuder sina kunder 365 dagars ersättningsgaranti. Om en kund under det senaste året köpt linser hos Lentiamo som inte längre passar på grund av synförändringar, då ersätter företaget de inaktuella linserna med linser som passar kundens nya recept. De nya linser som ingår i ersättningsgarantin är gratis.

Vid varje beställning hos Lentiamo belönas kunden med bonuspoäng. Dessa kan sedan bytas mot olika gåvor. Se alla Lentiamos Rabattkoder.

Lentiamo Rabattkoder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *