T.ex. HM, Lagerhaus, Klockia, Apotea

Publicerad 10 november, 2015

Junkyard

Nu när hösten närmar sig är det även dags för många att uppdatera sin garderob med nya och moderiktiga kläder. Junkyard är en av de ledande aktörerna när det gäller skatekläder, sneakers, och snowboardkläder.
Junkyard erbjuder även sportutrustning som skidorsnowboards och givetvis skateboards. Man kan lugnt säga att du hittar allt till din extreme sportande under ett och samma tak.

Junkyard startade sin verksamhet redan 2002 då, verksamheten var då en liten skateshop, och har sedan dess växt lavinartat, vilket resulterat i att de nu är Skandinaviens största och bästa internetbutik för urban fashion.

Skärmavbild 2015-11-10 kl. 22.29.57

 

Med Certifieringen “Trygg Ehandel” kan du alltid känna dig trygg när du genomför ditt köp på Junkyard.se, de erbjuder även fakturabetalning vilket gör att du kan känna dig ännu tryggare i ditt köp.

Kunderna har belönat Junkyard med stående ovationer på den oberoende omdömestjänsten Trustpilot, där över 12 000 kunder recenserat sitt köp, och givit dom “Utmärkt” som omdöme.

Skärmavbild 2015-11-10 kl. 22.37.15

Den REA- avdelning som Junkyard kan man inte annat än att älska, här finns tusentals produkter som är kraftigt nedsatta i pris! Här finner du allt från snowboardjackor till kepsar, allt till oslagbara priser.

Andra produkter du hittar hos Junkyard är kepsar, skor, jeans, väskor och givetvis mycket mer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *