T.ex. HM, Lagerhaus, Klockia, Apotea

Publicerad 14 april, 2019

Horizon Zero Dawn 2 blir en PS5-exklusiv historia

Spelpublikationen Gamerant har tagit del av ny information som pekar på att nästa Horizon Zero Dawn-lir blir PS5-exklusivt. Den så kallade ”läckan” uppdagades först på uppladdningssidan Pastebin, men några konkreta bevis som pekar på att personen som glappat talar sanning finns dock inte.

Hur som helst finns det mycket som talar för att ryktet stämmer:

Guerilla Games tar fram en ny RPG-titel

Vi vet sedan tidigare att det första Horizon Zero Dawn-spelet blev en stor succé, och att en ny Horizon Zero Dawn-titel är på ingång. Detta har bekräftats av den före detta röstskådespelaren Janina Gavinkar. När den första speltiteln nu gjorde så pass stor succé, varför skulle inte en uppföljare vara på ingång? Ett nytt projekt skulle förmodligen visa sig vara ett både dyrt och osäkert val. I synnerhet när Horizon-liret redan är så pass inarbetat. Det är förmodligen få PS4-ägare som inte vet vem den robotslaktande Aloy är, eller vad tror ni?

Nåväl. Hur det än blir med släppdatumet lär Horizon Zero Dawn 2 åtminstone bli en Playstation-exklusiv historia. Med lite tur får vi reda på mer när Playstation 5 väl presenteras.

// Kupongerna-teamet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *