T.ex. HM, Lagerhaus, Klockia, Apotea

Publicerad 11 februari, 2016

HM rabattkod 2016 spara 25% på valfri vara

Kupongerna.se erbjuder just nu 25% rabatt på valfria varor hos H&M med en HM rabattkod! Missa nu inte REA slutspurten för att spara in på ditt köp! Kupongerna.se erbjuder flera olika rabattkoder och rabattkuponger till alla dina favoritbutiker så som Zara, Nelly, Boozt, Zalando, Lindex och Caliroots! https://kupongerna.se/rabattkod/hm/

H&M har enkla, vardagliga, stiliga och snygga kläder för hela familjen. Deras kläder är mycket moderiktiga och följer den senaste trenden. Det bästa av allt är till ett billigare pris! Kvinnor och män hittar klänningar, byxor, toppar, ytterkläder, väskor, smycken och mycket mer. Till barnen finner du mängder av fina, bekväma och praktiska kläder för alla tillfällen. Kika in på hm.se och se deras utbud, vart du hittar närmsta butik, lediga jobb och information om deras kundservice.

Om du inte redan registrerat dig, prenumerera på H&M nyhetsbrev och du får ett meddelande med en HM rabattkod för 25% rabatt på en vara. Du har sedan tre veckor att använda koden online på H&M från dagen du registrerat dig. Eftersom du bara kan få rabatt på ett objekt, är koden extra bra om du planerar att köpa på något lite dyrare som t.ex. en snygg vinterjacka eller en kostym.

HM rabattkod hos Kupongerna.se för 25% rabatt på valfri vara

Om H&M:

Erling Persson är grundaren av Hennes & Mauritz och öppnade den första butiken i Västerås år 1947 vilken enbart sålde damkläder. Erling Persson kom tjugo år senare att köpa företaget Mauritz Widforss Handels AB och bytte då namn till Hennes & Mauritz och utökade produktionen till både herr- och damkläder. Hennes & Mauritz AB, förkortat H&M, är ett svenskt börsnoterat detaljhandelsföretag i konfektionsbranschen. Företaget har omkring 116 000 anställda och cirka 3 500 butiker i 55 länder.

Gör dina köp hos HM med hjälp av en HM rabattkod, kampanjer och erbjudande från Kupongerna.se. Sverige bästa rabattsida där du sparar pengar på alla dina köp!

#rabattkodhm  #kupongerna #rabattkoder #HM #HMhome #prisvärt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *