T.ex. HM, Lagerhaus, Klockia, Apotea

Publicerad 8 september, 2018

Hemsida med tekniknyheter

Teknikgalen är en sida för alla som gillar bland annat teknik, vetenskap, datorer, mobiler och fluffiga djur. Sidan ägs och drivs av Karl Rosqvist som under hela sitt liv rationaliserat ”onödiga” köp av teknikprylar för både vänner och bekanta.

Sidan har även ett starkt fokus gentemot vetenskap. Under samma flik får vi bland annat läsa om hur hundar tänker samt hur de läser av vårat kroppsspråk för att kunna kommunicera med oss. Har någon obskyr jätterobot tillverkats i Ryssland? Då kan du räkna med att få reda på även detta. Rapporteringen vad gäller vetenskap inkluderar även det mänskliga psyket. I en artikel fastslås det att det inte hjälper att memorera de 10 budorden för att få bukt på eventuella otrohetstankar, vilket förhoppningsvis inte är en besvikelse för många.

Under fliken Film och TV hittar ni en fullgod bevakning på många nya serier och filmer som kommer släppas inom kort, eller åtminstone ryktas vara i görningen. Under fliken spel listas nyheter för samtliga plattformar inklusive Playstation, Xbox och Nintendo samt Windows 10. En omfattande bevakning finns även vad gäller mobiler, surfplattor och andra bärbara enheter. Om en ny mobil ens påtänks kan du räkna med att en rapport om denna enhet är på ingång inom kort.

Äppelföretaget har fått en dedikerad flik på sidan och under samma kategori presenteras nya Apple-enheter och i brist på fysiska släpp kommer ofta lite nya rykten att ploppa upp. Webbsidans motoravdelning behandlar främst nyheter som behandlar tekniska framsteg inom branschen, som det i mångt och mycket enbart är Elon Musk står för. Och med tanken på aktiviteten på samma mans Twitterkonto lär det inte bli nyhetstorka under denna flik. Under fliken internet finner ni nyheter vad gäller större aktörer såsom främst Google, Microsoft, Twitter och Facebook.

Ett stort fokus finns på att försöka få sidans besökare att kommentera artiklarna. Sidans upphovsman svarar på samtliga frågor som skulle komma upp. Välkomna in på sidan Teknikgalen.se!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *