T.ex. HM, Lagerhaus, Klockia, Apotea

Publicerad 9 maj, 2019

Handla snygga klänningar på JJ´s House

JJ´s House slog upp sina dörrar år 2007 och med sina 10+ år i branschen vet de vad de gör.

Snygga och skräddarsydda klänningar finns för alla tillfällen vi kan tänka oss: Bröllop, Student, Bal samt andra speciella tillfällen.

Bröllopsklänningar

Bröllopsklänningarna säljs till bra priser och går att anpassa på många olika sätt. Siluett, längd, urringning och axelband; allt kan justeras för att du ska kunna hitta den klänning som passar bäst för dig. Och då många av bröllopsklänningarna bara kostar mellan 1500 till 3000 kronor kommer du dessutom riktigt billigt undan.

Mängder av bröllopsattiraljer går att hitta

Om du handlar en brudklänning hos JJ´s House behöver du inte heller titta långt bort för att hitta mängder av andra produkter som passar inför den stora dagen. Inbjudningskort, tackkort och presenter till både brudtärnor och marskalkar går att finna på webbsidan.

Bal- och studentklänningar

Även balklänningarna kan anpassas på många sätt och vis. Längden kan justeras, rätt färg kan väljas och allt som allt finns det över 600 bal- och studentklänningar att välja på, vilket innebär att chansen är stor för att du hittar någonting som passar just dig.

Aftonklänningar

JJ´s house erbjuder även över 500 olika typer av aftonklänningar och som ni säkert kan gissa er till kan även dessa anpassas för att kunna se ut precis som du vill ha den. Och det bästa – nästan alla klänningar ligger inom prisspannet 1000 till 2000 kronor, vilket innebär att du kan se extra fin ut utan att behöva lämna ett alltför stort hål i plånboken.

Fria tygprover och smärtfria returer

JJ´s House skickar ut gratis tygprover till alla som vill kunna få ett litet smakprov på hur den färdiga klänningen kommer att se ut. Utöver detta går det även bra att lämna tillbaka klänningar som inte passar så länge du håller dig till returpolicyn.

Företagets löfte till alla kunder

Företaget lovar att alltid använda sig av det bästa tygerna och erfarna skräddare med modern utrustning för att kunna garantera att klänningarna håller toppkvalitet. Titta gärna vidare på JJ´s House för att få veta mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *