T.ex. HM, Lagerhaus, Klockia, Apotea

Publicerad 14 mars, 2019

Ett specialinlägg för att ge dig en bättre uppfattning av en av Apples nya mobiltelefoner iPhone XS

iPhone XS Design

XS är en vacker telefon. Den har en skarp Super Retina OLED skärm som går hela vägen till kanten av telefonen.

Hållbar Premium Design

Det finns ett rostfritt band som omsluter hela skärmen som är en snygg touch, men det underlättar också telefonens IP68 vattentäta skydd. Det ger också en känsla av hållbarhet och kvalitet tack vare den märkligt nog inte störande vikten. Baksidan av XS är belagd i glas. Återigen tjänar detta form och funktion, vilket möjliggör trådlös laddning och bidrar till premium-känslan av XS hårdvaran. Det kan dock vara svårt att upptäcka skillnaden mellan XS och dess föregångare. För att hitta ett erbjudande som gäller mobiltelefoner kan du söka efter “rabattkod cdon 10%” i sökrutan här på Kupongerna.se.

Samma kameror, annan programvara

Det finns ingen märkbar uppgradering i kamerans hårdvara från X till XS. Båda har två 12 megapixel bakre kameror (en vidvinkel, ett telefoto för detaljbilder). Båda har samma bländarvärden. Båda har dubbla optiska bild stabiliseringar, och båda erbjuder 2x optisk och 10x digital zoom. Det finns ingen riktig hårdvarukonfiguration på den främre kameran heller då den fortfarande använder en 7Mp lins som Apple kallar TrueDepth. Så vad exakt är programvarans förbättringar?

Köp iPhone XS till rabatterat pris hos CDON
iPhone Xs

Smart HDR kamera

Smart HDR (hög dynamiskt område) ersätter Auto HDR som finns på iPhone X. HDR är en bildteknik som möjliggör skapandet av större kontrast i bilder genom att ta flera bilder snabbt och kombinera dem till en bild. IPhone XS Smart HDR-teknik använder sig av sin nya smartare processor och neuromotor för att skapa bilder som är mer visuellt engagerande och dramatiska tack vare det sätt de kan fånga och visa skuggor, ljus och färg. Du kan också se varje enskild ram som tagits och välj “lead image” efter att ha tagit bilderna.

Porträttläge på kameran

En annan stor förändring över X är den avancerade “Bokeh” (suddig bakgrund) och Djup styrning tillgänglig i Porträttläge.
I huvudsak tar denna nya teknik porträttläge, debuterad på X, till en annan nivå. Det låter användaren ändra bländaren efter att bilden har tagits. Återigen betyder det att du kommer att kunna fånga mer visuellt engagerande bilder där du vill skapa fokus på förgrunden.

iPhone XS funktioner

iPhone XS är laddad med funktioner som kommer tack vare den nya iOS 12 plus andra som är exklusiva och enbart finns på de nya iPhones.

Ansikts ID

Det var en av standout funktionerna som kom med förra årets iPhone X, men Apple har kunnat ytterligare förbättra Face ID upplevelsen. Tack vare sensorns förbättringar och den nya neuromotivet är Face ID snabbare och noggrannare än någonsin.

Dual sim

För första gången i en iPhones så kan du nu använda två SIM kort även om man måste vara en eSIM. Det betyder att du kan hålla två nummer på din iPhone, användbar om du reser eller vill att en telefon ska fungera som en affärs och personlig telefon samtidigt.

Förbättrat vattenskydd

Vi nämnde detta tidigare men iPhone XS är nu mer vattentätt än någonsin och uppfyller IP68-certifieringsstandarder. Apple säger att du borde kunna sänka din iPhone i upp till 2 meter vatten i en halvtimme utan att det händer något allvarligt med telefonen.

Förbättrade högtalare

Tack vare de förbättrade högtalare har iPhone XS bredare stereo uppspelning jämfört med iPhone X. Det innebär att ljudet inte känns som att det pumpas ut ur högtalarna längst ner på din telefon när du spelar musik, videor eller spel på din telefon.

Kupongerna önskar dig lycka till när du handlar med rabatterbjudanden på nätet.

/Teamet på Kupongerna

************************************************************

Kupongerna ser sig själva som samlingsplatsen för alla personer som vill dra nytta av en eller flera rabattkoder och som älskar att ta del utav olika rabatterbjudanden när de handlar på nätet. För att du alltid skall ha tillgång till uppdaterade rabattkoder uppdateras bloggen dagligen på https://kupongerna.se/.

Följ oss på LinkedIn för cdon rabattkod 100 kr eller på Kupongernas Facebook rabattkod cdon student eller titta in på vår YouTube cdon rabattkod 50 kr för att inte missa våra senaste uppdateringar från våra 3 000 onlinebutiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *