T.ex. HM, Lagerhaus, Klockia, Apotea

Publicerad 3 oktober, 2014

En ekonomisk höst

En ekonomisk höst. Man väljer ofta att spara till olika saker. Det kan vara en resa, en bil, ett nytt hem eller för att ha en buffert. Ett bra sätt att spara pengar är genom rabattkoder och erbjudanden.

Rabattkoder:

En rabattkod är en slags värdekod som drar av en summa från ditt totala belopp när du handlar på internet. Om du tillexempel har en rabattkod till Tailor store så sparar du pengar genom att använda den i kassan. En rabattkod är ofta mellan 10 – 20 procent på hela köpsumman. Så om du handlar en skjorta på tailorstore för 400kr, och har en rabattkod (vilken anges i kassan) på 20% så sparar du 80kr på ditt köp! Summan du då får betala för din skjorta är 320kr

Erbjudanden:

Man kan även spara pengar genom erbjudanden. Genom Kupongerna hittar du alla de senaste erbjudanderna till alla olika butiker och tjänster på internet. Nu kan du till exempel jämföra låneerbjudanden från flera banker samtidigt hos Lendo, helt kostnadsfritt!

Att spara pengar på sina köp blir allt mer populärt, majoriteten som gör detta använder sig just av rabattkoder. Välkommen att prova du också!

En ekonomisk höst

 

En ekonomisk höst

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *