T.ex. HM, Lagerhaus, Klockia, Apotea

Publicerad 19 januari, 2017

Ellos Rabattkoder

Ellos Rabattkod

Det boråsbaserade företaget Ellos är en butik där du hittar allt från hemelektronik, till inredning och kläder. Företaget finns i hela norden är ägs av ICA-koncernen.

Ellos är en av de pouläraste butikerna kommandes till heminredning och kläder i Sverige. Här hittar du ett brett sortiment inom båda nischer.

Inom klädsegmentet hittar du allt du behöver inom kläder. Detta inkluderar Överdelar, Underdelar, Skor, accessoarer, underkläder och mycket mer både för kvinnor, män och barn.
Här finns även ett stort utbud av kläder för den sportintresserade.

Ellos Rabattkoder

Ellos är väldigt generösa med rabattkoder och erbjudanden. Du hittar dagligen spännande och bra rabatter på deras hemsida samt på Kupongerna. Du som är ny kund får bland annat 40% rabatt på din dyraste vara och fri frakt på din beställning! Befintliga kunder har inte heller glömts bort då de dagligen erbjuds en rad olika rabatter, just nu bland annat 25% rabatt på ytterkläder!

Det finns mycket pengar att spara genom att använda en Ellos Rabattkod. Koden skrivs in i kassan precis innan du ska betala.

Ellos Rabattkod

 

Du hittar även ett brett utbud av textiler och annan heminredning hos Ellos. Detta inkluderar bland annat möbler, belysning, kuddar, mattor och övrig väggdekoration som posters och tavlor.

Känn dig trygg när du handlar

När du handlar hos Ellos kan du känna dig trygg då de är certifierade med Trygg Ehandel. De erbjuder även ett fakturaalternativ och en rad olika kort alternativ kommandes till betalningen. Leveransen sker snabbt och säkert med PostNord till närmsta utlämningsställe och i vissa fall direkt till brevlådan.

Du hittar bland annat varumärken som Vila, Casall, Himla, Reebok, Esprit, Odd Molly, Saint Tropez och mycket mer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *