T.ex. HM, Lagerhaus, Klockia, Apotea

Publicerad 9 oktober, 2015

Apotea.se är ditt apotek på nätet

Apotea.se (f.d. Familjeapoteket.se) är Sveriges första fullskaliga apotek som inte har någon fysisk butik utan bara finns på nätet. Syftet är att öka servicen och underlätta vardagen för våra kunder.

Vi som arbetar på apotea.se har lång erfarenhet av näthandel och sedan 2011 har vi Läkemedelsverkets tillstånd att bedriva apotek med ett heltäckande sortiment av både receptfria och receptbelagda läkemedel. Hos oss kan du dock handla mycket mer än bara läkemedel – vi har det mesta för din kropp, hälsa och ditt välbefinnande. Precis som på ett vanligt apotek fast med nätets bekvämlighet! http://www.apotea.se/

Rabattkod Apotea Här hittar du din Apotea rabattkod. Med en Apotea rabattkod kan du enkelt spara pengar på ditt köp. Här finner du även Apotea erbjudanden - till dessa behöver du inte något rabattkod.

Rabattkod Apotea
Här hittar du din Apotea rabattkod. Med en Apotea rabattkod kan du enkelt spara pengar på ditt köp. Här finner du även Apotea erbjudanden – till dessa behöver du inte något rabattkod.

Kupongerna är samlingsplatsen för alla som älskar rabattkoder och erbjudanden. Dagligen uppdateras Kupongerna för att du alltid skall ha den senaste rabattkoden till hands inför ditt nästa köp. En rabattkod är en kod som internetbutiker ofta delar ut för att kunderna ska handla mer förmånligt. Det kan tillexempel vara en rabattkod som ger 10% rabatt på hela din beställning! Vi har rabattkoder och erbjudanden till väldigt många företag och butiker. Hör av dig till oss om du saknar något företag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *