Tex. HM, Hotels, Lagerhaus

Vimla Rabattkod

Oavsett om du letar efter en Vimla Rabattkod, ett Vimla erbjudande eller fri frakt hos Vimla så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till Vimla. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Aktivera erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet.


https://vimla.se/

Aktiva Rabattkoder och ErbjudandenI

Här hittar du aktiva rabattkoder och erbjudanden från Vimla

50% rabatt de första 3 månaderna hos Vimla

50% rabatt de första 3 månaderna hos Vimla


Kort beskrivning av Vimla:

Vi startade mobiloperatören Vimla för att det måste finnas ett bättre sätt, det är vi helt övertygade om. Hos oss är du inte kund, du är medlem för vi vill göra mobiltelefoni bättre tillsammans med dig. Om du kommer med idéer och förslag om hur vi kan utvecklas så lovar vi att lyssna helt enkelt. För om vi gör det tillsammans så tjänar alla på det.

Affärsidén är enkel. Vi vill erbjuda våra medlemmar mobilabonnemang som man förstår, utan bindningstid och utan uppsägningstid. Och för att bli bättre bollar vi idéer med våra medlemmar.