Tex. HM, Hotels, Lagerhaus

Telge Energi Rabattkod

Oavsett om du letar efter en Telge Energi Rabattkod, ett Telge Energi erbjudande eller fri frakt hos Telge Energi så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till Telge Energi. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Aktivera erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet.


http://www.telgeenergi.se

Aktiva Rabattkoder och ErbjudandenI

Här hittar du aktiva rabattkoder och erbjudanden från Telge Energi

100% ren el från Telge Energi!

100% ren el från Telge Energi!


Kort beskrivning av Telge Energi:

Telge Energi är ett oberoende elhandelsbolag med Sveriges mest nöjda kunder. Vi säljer enbart el från vind och vatten till privatkunder och företag.

Telge Energi har valt att satsa på förnyelsebar energi som vind och vatten. De är oändliga energikällor, har en god utvecklingspotential och bidrar inte till växthuseffekten. Vi vill att alla ska ha möjlighet att välja ren el. Att köpa ren el från Telge Energi är lika enkelt som att köpa kravmärkt mjölk.

Som kund hos Telge Energi får du:

  • ren el
  • rekommendation om det avtal som ger lägst årskostnad
  • enkel och tydlig faktura baserad på din faktiska förbrukning
  • kompetenta svar från elleverantören med Sveriges mest nöjda kunder (Telge Energi har, enligt SKI, Sveriges mest nöjda elkunder för fjärde året i rad 2009).

Genom att teckna ett miljövänligt elavtal med Telge Energi besparar du miljön ett CO2-utsläpp på ca 13 ton/år. Det motsvarar:

  • 4 års bilkörande (ca 5000 mil).
  • Flyg tur och retur till Thailand för en hel familj.
  • Ca 2 100 tågresor mellan Stockholm-Malmö.