Tex. HM, Hotels, Lagerhaus

Teckna och Måla Rabattkod

Oavsett om du letar efter en Teckna och Måla Rabattkod, ett Teckna och Måla erbjudande eller fri frakt hos Teckna och Måla så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till Teckna och Måla. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Aktivera erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet.


http://www.tecknaochmala.a.se

Aktiva Rabattkoder och ErbjudandenI

Här hittar du aktiva rabattkoder och erbjudanden från Teckna och Måla


Kort beskrivning av Teckna och Måla:

Konstskolan Teckna & Måla har 25-års erfarenhet av att lära sina elever teckna eller måla.

Alla kan lära sig teckna eller måla med lite hjälp från våra kurser. Kurserna är utformade så att eleven steg för steg lär sig teckna eller måla.

Eleven får alla anvisningar i kursbreven eller från CD-skivorna där läraren ger information om hur varje kursbrev skall bearbetas.

Av beställningssidan och allmänna studiebestämmelserna framgår hur kurserna är upplagda. Med det första brevet följer också en kort genomgång av kursinnehållet i varje kursbrev. Kursen består av 28 kursbrev och varje kursbrev skickas ut var 3:e vecka. Just nu erbjuds kunder att prova gratis i 14 dagar.