Tex. HM, Hotels, Lagerhaus

Rapunzel of Sweden Rabattkod

Oavsett om du letar efter en Rapunzel of Sweden Rabattkod, ett Rapunzel of Sweden erbjudande eller fri frakt hos Rapunzel of Sweden så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till Rapunzel of Sweden. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Aktivera erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet.


http://www.rapunzelofsweden.com/

Aktiva Rabattkoder och ErbjudandenI

Här hittar du aktiva rabattkoder och erbjudanden från Rapunzel of Sweden

Fri frakt på din beställning hos Rapunzel of Sweden

Fri frakt på din beställning hos Rapunzel of Sweden Gäller vid köp över 1000 kr

5% rabatt när du anmäler dig till nyhetsbrevet hos Rapunzel of Sweden

5% rabatt när du anmäler dig till nyhetsbrevet hos Rapunzel of Sweden


Mer information om Rapunzel of Sweden

Löshår till rabatterat pris hos Rapunzel of Sweden

Rapunzel of Sweden är Sveriges ledande leverantör av löshår. Företaget täcker, med sitt stora sortiment på nätet, och sina egna salonger, upp allt kring hårvård, löshår och andra hårprodukter, samtidigt som man håller priserna nere och aldrig tummar på kvaliteten. Företaget har funnits sedan 2007, och startades som en reaktion på att det saknades en butik med så här tydligt fokus på löshår och löshårsprodukter. Efterfrågan visade sig vara stor, och idag har man salonger i flera städer och ett flertal priser på meritlistan. Företaget har idag en stor närvaro på internet, och förekommer inte minst i sociala medier. Namnet kommer från sagokaraktären Rapunzel, som räddades ur sin fångenskap av sitt långa och vackra hår.

På Kupongerna.se hittar du rabattkoder och erbjudanden till alla dina favoritbutiker. Rapunzel of Sweden är ett av många företag som vi på Kupongerna.se valt att samarbeta med. Välj och vraka mellan kanonklipp, och spara pengar med hjälp av dessa koder. Du som är stamkund hos Rapunzel of Sweden gör klokt i att prenumerera på den här sidan via RSS eller att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. På så sätt får du regelbundna uppdateringar om nya rabattkoder hos Rapunzel of Sweden.

Ett välkänt varumärke

Rapunzel of Swedens sortiment är mycket stort, och här har man löshår i alla nyanser och för alla hårtyper. Den egna serien med löshårsprodukter, Rapunzel Original, har tagits fram med kundernas önskemål, feedback och upplevelser som utgångspunkt, och går att locka, platta och styla precis som vanligt hår. Håret kan beställas i olika färger och längder, och på webbplatsen finns en färgkarta som kan användas för att söka fram produkter med rätt färgton. Det går också att låna eller köpa en fysisk färgkarta för att underlätta matchning.

Rapunzel European är en annan produktserie som tagits fram i egen regi. Detta löshår har ofta en brun- eller cendréfärgad ton, och stråna är mjukare, finare och lite lättare än andra varianter. Dessa produkter är icke-syntetiskt, mänskligt hår som går att platta och styla helt efter egen smak.

Förutom löshår – vare sig det är syntetiskt eller äkta – säljs även hela peruker via nätet. Därtill går det också att beställa olika typer av peruktillbehör. Perukerna kan stylas och friseras utifrån egen smak, och kvaliteten är alltid i toppklass. Peruker, och annat löshår, är typexempel på varor som du kan spara pengar på med rabattkoder. Vi på Kupongerna.se uppdaterar dagligen våra listor och sammanställningar med aktuella rabatter!

I Rapunzel of Swedens salonger kan du också få hjälp, rådgivning och personlig service, vare sig det gäller löshår, styling eller frisering. Här arbetar proffs som är utbildade i Rapunzels metoder och tekniker för hårförlängning, så här är du och ditt hår i trygga händer. Via hemsidan kan du boka tid och se kontaktuppgifter för salongen närmast dig.

Mer än bara butik

Rapunzel of Sweden är mer än ”bara” butik, salongskedja och tillverkare av löshår i världsklass. Företagets webbplats fungerar som en mötesplats för hår- och stylingintresserade, och i egenskap av så här stor aktör har man också ett samhällsansvar som företaget gör allt för att axla på rätt sätt.

Rapuzel TV är sajtdelen där du hittar en massa spännande videoklipp. Här kan du få inspiration inför nästa make-over, stylingtips från proffs och instruktionsvideor som lär dig nya tekniker och knep. ”Stars by Rapunzel” heter den del av hemsidan där en lång radda skandinaviska kändisar delar med sig av sina bästa erfarenheter av Rapunzels produkter, samt tips på hur du kan gå tillväga för att få till din drömlook. Här sprudlar inspirationen!

Rapunzel vs Cancer är namnet på företagets stiftelse mot cancer. Verksamheten drog igång år 2012, och verkar för att stoppa cancer. Detta gör man genom att samla in och donera pengar till välgörenhetsorganisationer som arbetar med folkbildning och forskning kring cancervaccin. I skrivande stund har man lyckats samla in och skänka över en halv miljon till olika välgörande ändamål med canceranknytning – 10 % av intäkterna från perukförsäljningen går oavkortat till stiftelsen Rapunzel vs Cancer. När du handlar hos Rapunzel of Swedens stödjer du denna stiftelse i sitt viktiga arbete. Vill du vara med att bidra kan du, förutom ovan nämnda peruker, till exempel beställa armbandet Rapunzel Angel när du köper löshår eller hårprodukter. Intäkterna från detta armband går nämligen också till företagets stiftelse.

De bästa rabatterna på ett och samma ställe

Vi på Kupongerna.se samlar alla de bästa rabatterna under ett och samma digitala tak. Att använda dessa koder är riskfritt och kostar inte en krona. För att använda någon av våra många förmånliga rabattkoder klickar du helt enkelt på ”visa rabattkod”, varpå du skriver ned eller kopierar den aktuella koden som då visas upp. Kodsekvensen uppger du sedan i samband med betalning. Normalt börjar den gälla med en gång, precis som en rabattkupong i en fysisk butik!

Missa inte en rabattkod – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Hur du använder din Rapunzel of Sweden rabattkod

När du handlat de produkter du vill ha hos Rapunzel of Sweden så går du till kassan där du kommer hitta ett fält som benämns med rabattkod/kampanjkod/erbjudandekod. I detta fält klistrar du in den rabattkod du har och klickar på 'OK'. Rabattkoden kommer nu appliceras på priset och du har sparat pengar på ditt köp!

Har du någon rabattkod till Rapunzel of Sweden som du vill tipsa oss om?

Om du har fått en rabattkod eller ett erbjudande till Rapunzel of Sweden som du vill att vi publicerar här på Kupongerna så är du varmt välkommen att maila oss på hej@kupongerna.se så publicerar vi denna omgående.