Tex. HM, Hotels, Lagerhaus

Mazily Rabattkod

Oavsett om du letar efter en Mazily Rabattkod, ett Mazily erbjudande eller fri frakt hos Mazily så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till Mazily. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Aktivera erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet.


https://www.mazily.se

Aktiva Rabattkoder och ErbjudandenI

Här hittar du aktiva rabattkoder och erbjudanden från Mazily

30 dagars Mazily Pop prova-på-period hos Mazily

30 dagars Mazily Pop prova-på-period hos Mazily. 

Mazily är en lite annorlunda dejtingsida. Vi undviker att pynta med rosa hjärtan och ge fluffiga löften om kärlek, utan erbjuder en seriös och hederlig sida med de trevligaste singlarna. Vi har även en event-guide fylld med konserter, festivaler, föreställningar, utställningar, etc. Genom att träffas kring ett gemensamt intresse blir det det enklare att hitta rätt!

Mazily är särskilt populärt i Stockholm, Göteborg och Malmö och vi lockar en kulturintresserad publik i åldern 20-50 år, men satsar på att bredda vår målgrupp, även utanför själva kärnan. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa dejtingsajt tre år i rad av Internetworld (senast 2015) och delade förstaplatsen med Happy Pancake i ett stort test av dejtingsajter gjort av Wiseguide 2014.

Det är gratis att använda Mazily i en begränsad version, men för full funktionalitet så finns Mazily Pop, som är vår premiumtjänst.

Hur du använder din Mazily rabattkod

När du handlat de produkter du vill ha hos Mazily så går du till kassan där du kommer hitta ett fält som benämns med rabattkod/kampanjkod/erbjudandekod. I detta fält klistrar du in den rabattkod du har och klickar på 'OK'. Rabattkoden kommer nu appliceras på priset och du har sparat pengar på ditt köp!

Har du någon rabattkod till Mazily som du vill tipsa oss om?

Om du har fått en rabattkod eller ett erbjudande till Mazily som du vill att vi publicerar här på Kupongerna så är du varmt välkommen att maila oss på hej@kupongerna.se så publicerar vi denna omgående.