Tex. HM, Hotels, Lagerhaus

Marginalen Bank Rabattkod

Oavsett om du letar efter en Marginalen Bank Rabattkod, ett Marginalen Bank erbjudande eller fri frakt hos Marginalen Bank så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till Marginalen Bank. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Aktivera erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet.


https://www.marginalen.se/

Aktiva Rabattkoder och ErbjudandenI

Här hittar du aktiva rabattkoder och erbjudanden från Marginalen Bank

Första året utan månadsavgift

Första året utan månadsavgift

Få 1,50 % ränta på Lönekontot

Få 1,50 % ränta på Lönekontot


Kort beskrivning av Marginalen Bank:

<a href=”http://track.adtraction.com/t/t?a=915033230&as=1053015487&t=2&tk=1″ target=”_blank” ><img src=”http://track.adtraction.com/t/t?a=915033230&as=1053015487&t=1&tk=1&i=1″ width=”728″ height=”90″ border=”0″></a>

 

Marginalen Bank är en uppstickare inom finansvärlden, en nischbank känd för framför allt tre saker: att erbjuda sparkonton med räntor som ligger bland de högsta på marknaden, att erbjuda privatlån som kan användas till bland annat renovering, bilköp eller för att lösa dyra lån och krediter.

Privatlån
Låna upp till 350 000 kr utan säkerhet. Marginalen Banks privatlån kan sökas av privatpersoner utan säkerhet, från 25 000 till 350 000 kr. Ett lån som ofta tas för att köpa ny bil, renovera eller lösa smålån och krediter. Räntan är 4,95 – 14,95 % och baseras på kundens individuella förutsättningar.

Omstartslån- För personer med betalningsanmärkningar
Omstartslånet riktar sig till dig som har en betalningsanmärkning eller
vill lösa skulder hos Kronofogden och därför har svårt att få ett vanligt lån.

Kreditkort
Marginalen Bank erbjuder två kreditkort – vart och ett med sina egna fördelar. Marginalen Gold är kortet med en mängd olika försäkringar och Marginalen Traveller är kreditkortet som förvandlar alla inköp till resor där var sjunde krona ger 1 bonuspoäng som sedan kan bytas in mot resor. Marginalen bjuder dessutom på första årsavgiften och kunden får 3000 poäng efter 1 gjort köp (gäller endast Marginalen Traveller).