Tex. HM, Hotels, Lagerhaus

Mäklarhuset Rabattkod

Oavsett om du letar efter en Mäklarhuset Rabattkod, ett Mäklarhuset erbjudande eller fri frakt hos Mäklarhuset så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till Mäklarhuset. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Aktivera erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet.


http://www.maklarhuset.se/

Aktiva Rabattkoder och ErbjudandenI

Här hittar du aktiva rabattkoder och erbjudanden från Mäklarhuset

Sveriges nöjdaste kunder hos Mäklarhuset

Sveriges nöjdaste kunder hos Mäklarhuset. 


Kort beskrivning av Mäklarhuset:

Mäklarhuset är idag Sveriges största privatägda mäklarkedja cirka 130 kontor över hela landet. Du kan förvänta dig kunniga och engagerade medarbetare som verkligen vill att din bostadsaffär ska bli en positiv upplevelse genom hela processen.

Mäklarhuset grundades 1973 i Göteborg och fokus från starten låg på att förmedla bostäder i Göteborg med omnejd. 1998 utvecklades Mäklarhuset till en rikstäckande kedja av fristående lokala mäklarkontor.

Idag är vi 500 engagerade medarbetare på 130 kontor över hela Sverige. Vi har legat i toppen av SKI:s (Svenskt Kvalitetsindex) mätningar över Sveriges mest nöjda kunder sedan mätningarna startade 2008.