Tex. HM, Hotels, Lagerhaus

MadeForKids Rabattkod

Oavsett om du letar efter en MadeForKids Rabattkod, ett MadeForKids erbjudande eller fri frakt hos MadeForKids så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till MadeForKids. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Aktivera erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet.


http://www.madeforkids.se

Aktiva Rabattkoder och ErbjudandenI

Här hittar du aktiva rabattkoder och erbjudanden från MadeForKids

MadeForKids säljer baby- och barn kläder med personlig prägel och attityd. Hit klarar många klädmärken våra krav, men sen tar det stopp! Det ska vara ekologiska barnkläder i glada färger med skön passform som tål lek och bus varje dag. Kläder gjorda för barn!

De bomullskläder MadeForKids säljer är gjorda av ekologiskt odlad bomull och lädret i tofflorna är ekologiskt garvat. Ekologiskt innebär att materialen är helt fria från ohälsosamma och miljöfarliga kemikalier. Bomullen odlas utan bekämpningsmedel och miljöhänsyn tas också vid färgningen så att de färdiga plaggen är fria från farliga kemikalier som kan påverka både ditt barns hud och naturen.

Vår målsättning är att ha kläder från topp till tå! För att ha roligt även kalla, blöta och soliga dagar ser vi också ett behov av funktionella barnkläder och har därför valt att även sälja vattentäta skalkläder, vinterkläder och solskyddskläder som inte tillverkas i naturmaterial. Nylon är mycket slitstarkt och polyester kan återvinnas vilket gör att naturmaterial inte självklart är det bästa valet till allt.