Tex. HM, Hotels, Lagerhaus

La Redoute Rabattkod

Oavsett om du letar efter en La Redoute Rabattkod, ett La Redoute erbjudande eller fri frakt hos La Redoute så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till La Redoute. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Aktivera erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet.


http://www.laredoute.se

Aktiva Rabattkoder och ErbjudandenI

Här hittar du aktiva rabattkoder och erbjudanden från La Redoute

150kr rabatt vid köp över 300kr hos La Redoute

150kr rabatt vid köp över 300kr hos La Redoute. 

10% extra rabatt på alla REA-varor hos La Redoute

10% extra rabatt på alla REA-varor hos La Redoute

Få 150kr att handla för

När du går med i La Redoute’s nyhetsbrev.  


Kort beskrivning av La Redoute:

La Redoute är en onlinebutik som erbjuder Kläder & Accessoarer och Hemartiklar som textiler och inredning till väldigt bra priser. La Redoute satsar på att erbjuda kläder och accessoarer i sann fransk anda. De har ett gediget utbud från flera välkända varumärken kombinerat med deras egen kollektion av kläder.

Historien La Redoute började redan 1873, då fransmannen Joseph Pollet öppnade ett spinneri vid namn Rue de la Redoute. Det är efter gatan där spinnerit startades som butiken namngavs. Nästa steg för La Redoute var att ge sig in i postorderbranchen. När denna del av verksamheten startades erbjöd de sin egen kollektion av stickade ullplagg. Detta gjorde de framgångsrikt, och de valde att satsa vidare på postorderkonceptet, vilket resulterade i den första La Redoute katalogen, som gavs ut 1926. Denna katalog var 16 sidor, och innehöll endast 40 artiklar.

La Redoute är certifierade med Trygg-Ehandel, vilket innebär att du som konsument alltid kan känns dig trygg med ditt köp. Du kan dessutom betala med faktura hos La Redoute vilket innebär att du har möjligheten att mottaga dina varor innan du betalar.

Med en La Redoute Rabattkod kan du sänka de redan låga priserna ytterligare. Den rabattkod du väljer att nyttja hos La Redoute anger du i kassan under rubriken ”Aktivera erbjudande” du klickar därefter på knappen ”Aktivera” för att applicera rabatten till din beställning.

Om någonting skulle gå fel i din beställning kan du alltid kontakta La Redoutes kundtjänst, som är bemannad 7 dagar i veckan. Här får du hjälp med alla dina frågor från beställning till leverans.

Genom att anmäla dig till La Redoutes nyhetsbrev får du dessutom 150kr rabatt på din beställning! Passa på att inspireras med det senaste modet helt kostnadsfritt genom deras nyhetsbrev.